YOGA Tablet 10 HD+perfecţionează arhitectura unică a tabletei ce poate fi folosită în trei moduri, printr-o infuzie de tehnologii de vârf. Printre acestea se numără ecranul Full HD, procesorul Qualcomm  Snapdragon şi camera foto de mare rezoluţie, în timp ce autonomia de până la 18 ore rămâne neschimbată.

Noua YOGA Tablet 10 HD+ are un ecran de 10.1 inch cu o rezoluţie Full HD de 1.920×1.200, un procesor Qualcomm Snapdragon 400 cu patru nuclee, cameră foto de 8MP şi sistem de operare Android 4.3.

Trei moduri de folosire

Cele trei moduri de folosire unice ale acestei tablete sunt Mobil, Înclinat şi Stand. Bateria cilindrică unică permite susţinerea foarte comodă în mână a tabletei pentru lecturi sau pentru navigarea online, sau aşezarea uşor înclinată a acesteia pe birou, pentru un unghi mai bun vizionare.

Utilizatorii pot de asemenea să deschidă piciorul de susţinere ataşat bateriei pentru a aşeza tableta în poziţie ridicată (Stand) perfectă pentru vizionarea de filme sau albume foto la orice înclinare între 30°şi 80°. YOGA Tablet 10 HD+ va fi disponibilă din aprilie la preţuri de la 349 dolari.

Te-ar putea interesa și: