Tehnologia LED aduce îmbunătățiri uimitoare in ceea ce priveste eficienta corpului de iluminat, calitatea si cantitatea de lumina redata. In conditiile in care, in prezent, corpurile de iluminat cu LED au un randament de 5 ori mai mare decat cele de acum 10 ani, motivele popularitatii si dezvoltarii acestora sunt lesne de inteles. Cat despre consumul energetic, situatia este clara: mai economic decat un LED nu se poate.

 

Compania care si-a respectat misiunea de a aduce beneficiile tehnologiei LED in iluminatul public si privat din Romania, inca de la inceputul aparitiei sale pe piata, este Elbi Electric & Lighting. Fondata de Cristinel Sandu, compania a vazut lumina zilei in 1996. De atunci, Elbi a raspandit-o in intreaga tara, iluminand casele, cladirile si spatiile de afaceri a peste 10.000 de clienti carora le-a satisfacut nevoile si asteptarile in totalitate. Prin profesionalism, seriozitate si devotament fata de clienti, Elbi Electric & Lighting a ajuns sa fie astazi cel mai mare distribuitor de produse electrice din Romania, detinand un portofoliu care cuprinde atat brand-uri importate, cat si proprii, printre care se numara Total Green, Novelite, Solentis si Erste Licht.

Pe langa calitatea de top, o importanta trasatura pe care toate produsele Elbi o au in comun este inovatia si corectitudinea. Practic putem spune ca produsele Total Green sau Novelite sunt produse cinstite sau corecte, cu informatii exacte despre parametrii tehnici ai produselor pentru a indruma clientii si/sau consumatorii. Cu fiecare produs comercializat, Elbi Electric & Lighting le-a asigurat numerosilor sai clienti o lumina uniforma, placuta, intensa dar fara a fi obositoare, care le-a facilitat, de fiecare data, confortul si buna desfasurare a activitatilor.

Cu privire la inovatia pe care a adus-o pe piata autohtona, Cristinel Sandu, presedintele si directorul executiv al Elbi Electric & Lighting, recunoaste  ca aceasta a fost principalul motiv pentru  care compania sa a crescut atat de frumos:  „Inca din prima zi de activitate, ne-am concentrat toate resursele de care am dispus ca sa putem oferi clientilor produse inovative, de inalta calitate. Pe parcursul anilor, am investit constant in dezvoltarea tehnologiei LED. Astfel, am reusit sa ne respectam promisiunea de a furniza solutii de iluminat eficiente care au imbunatatit productivitatea, confortul si consumul de energie al clientilor nostri. Este un sentiment foarte placut sa stii ca le-ai schimbat viata, intr-un sens pozitiv.”, a declarat acesta.

Datorita motivatiei de a obtine performanta si gratie viziunii sale orientate catre nevoile reale ale consumatorilor in raport cu dinamica pietei, Cristinel Sandu a adus Elbi pe pozitia de lider incontestabil in categorie. In prezent, echipa sa numara in total peste 140 de angajati, cu ajutorul carora, in 2014, compania a inregistrat vanzari de aproape 84 de milioane de euro.De-a lungul timpului, piata a fost suprasaturata de solutii de iluminat conventionale – practic, de becuri incandescente, costisitoare si ineficiente, care nu mai satisfaceau utilizatorii. In conditiile in care, desi promitea avantaje uimitoare, tehnologiei LED nu i se acorda credibilitate la noi, eu am mizat si am investit in dezvoltarea ei. Astazi, pot spune ca am pus Romania intr-o noua lumina.”, ne-a mai marturisit Cristinel Sandu.