Laurențiu Reghecampf, primul interviu din Azerbaidjan după bătaia cu Anamaria Prodan. Cum a apărut antrenorul

Laurențiu Reghecampf s-a întors în Azerbaidjan, acolo unde este antrenorul echipei de fotbal Neftchi Baku. După primul antrenament de acolo, încă soțul Anamariei Prodan a oferit un interviu, în timp ce purta ochelari de soare pentru a nu se vedea ochiul vânăt pe care aceasta i l-a provocat.

Antrenorul român a vorbit despre meciul dintre Neftchi Baku și Qarabag, liderul clasamentului.

„Nu știu dacă este nevoie de o pregătire specială pentru acest meci. Jucătorii nu au cum să nu fie motivați la un astfel de joc, va fi un derby, o confruntare foarte importantă.

Vato Arveladze nu este pregătit. Solomon Kvirkvelia, care a fost la echipa națională a Georgiei, abia a revenit la Baku. Eddy Israfilov și Emin Mahmudov vor începe astăzi pregătirea cu noi.

Astfel de lucruri apar mereu, dar e bine că primul meci de după pauză este cu Qarabag, pentru că ambele echipe sunt foarte motivate să câștige. Cred că jucătorii vor înțelege importanța acestui meci și vor avea evoluții bine”, a declarat Laurențiu Reghcampf, potrivit sportinfo.az.

Neftchi Baku „închide ochii” la scandalul dintre Reghecampf și Prodanca

O țară întreagă știe că, zilele trecute, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut o discuție aprinsă la vila lor din Snagov, discuție care s-a încheiat cu o bătaie pe stradă. La scurt timp după acest incident, Anamaria Prodan a trimis filmarea în care este bătută de Laurențiu Reghecampf clubului de fotbal Neftchi Baku, cerând conducerii să îl dea afară, iar astăzi, s-a aflat ce decizie a luat clubul de fotbal din Azerbaijan.

Jeyhun Sultanov, fostul director al lui Neftchi Baku, a spus că incidentul care a avut loc între Laurențiu Reghacampf și Anamaria Prodan nu îi va afecta contractul de muncă. El a precizat că Neftchi Baku nu va interveni în viața personală a antrenorului de fotbal din România.

„După acest incident, dacă rezultatele nu ar fi fost bune, ar fi trebuit demis fără nicio discuție. Dar rezultatele lui Reghecampf sunt bune. Nu trebuie să intervenim în viața lui personală. Cu toții trecem prin anumite lucruri în viețile noastre, dar asta nu ar trebui să ne afecteze munca în mod negativ. Neftchi are rezultate cu Reghecampf, așa că se poate închide ochii la așa ceva”, a declarat, miercuri după-amiază, Jeyhun Sultanov, potrivit publicației din Azerbaijan – SportInfo.