Multipla campioană la gimnastică, Larisa Iordache, a anunţat că va îmbraca, pentru o perioadă, uniforma de polițist. Sportiva, multiplă campioană europeană și medaliată la Campionatele Mondiale și Olimpice, a transmis, joi, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, că în locul costumului de gimnastică va purta, cel puţin pentru moment, uniforma de polițist.

”Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt puși în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră!” a transmis Larisa Iordache pe Facebook, joi dimineaţă.

Se pare că Larisa Iordache este angajat al clubului sportiv Dinamo, structură a Ministerului de Interne, și are grad de agent. Din ordinul ministrului Marcel Vela, peste 2000 de angajați din aparatul central al MAI au fost detașați la structurile din teritoriu, pentru a completa personalul existent.