Aceasta a fost întrebată de jurnaliști despre existența fotografiei, dar nu a oferit niciun răspuns, precizând că va vorbi la ieșire.

”Haideți, deocamdată, să intru. Nu fac niciun fel de declarație. O să intru și vorbim când ies.”, a spus Kovesi.

Kovesi este cercetată în două dosare, unul referitor la aducerea în țară a lui Nicolae Popa și cel legat de procurorii DNA Ploiești.

Deși s-a vorbit foarte mult pe marginea acestei fotografii, ea nu a apărut încă și se pare că se așteaptă momentul potrivit pentru a fi arătată.

De ce nu ar fi fost făcută public?

„Motivul este acela că acea fotografie este trunchiată, în sensul în care în fotografie nu apar doar Laura Codruța Koveși și apropiații lui Sebastian Ghiță, ci mai apare și domnul Maior, mai aproape de Kovesi, și undeva în plan secund apare și domnul Coldea”, spunea Ana Maria Bujor, șefa Departamentului Eveniment Antena 3, la „Sinteza zilei”.

Potrivit surselor Antena 3, imaginea în cauză nu va fi dată publicității în acest mod pentru că George Maior este într-o postură strategică.

„Se află între domnul Coldea și doamna Kovesi, drept urmare, la rugămințile, înțeleg, ale domnului Victor Ponta, Sebastian Ghiță a decis să nu facă publică fotografia pentru că Maior este nașul lui Ponta”, a adăugat Ana Maria Bujor. Fotografia trunchiată există la dosarul cauzei care se află la Secția de investigare a infracțiunilor în Justiție.

Vezi și Schimbări radicale la ANAF! Anunț major pentru mii de români. Ce trebuie să facă