Codrin Ştefănescu, fostul secretar general al PSD, se alătură corului de voci care-l critică pe şeful statului pentru că nu a reacţionat cand un militar american a leşinat în apropierea sa, în timpul discursului de joi de la Constanţa.

“Multi spun astāzi cā Iohannis e rău şi lipsit de orice compansiune! Că e mincinos şi prefăcut. Eu zic că este doar exponentul celor care l-au votat! Şi a celor ce l-au susţinut din umbră. Îl merită! Este de-al lor!”, a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de socializare.

Şeful statului a participat joi, 15 august, la festivităţile organizate la Constanţa cu ocazia Zilei Marinei. În timp ce preşedintele Iohannis susţinea un discurs pe faleza de lângă Cazinoul din Constanţa, unui militar american i s-a făcut rău, probabil de la căldură, şi a leşinat, undeva în spatele preşedintelui. Tânărul a fost luat de cadrele medicale şi dus la punctul de prim ajutor, iar ulterior la Spitalul Militar din Constanţa.

„Militarul american este sub îngrijire. Toate lucrurile se pare că decurg bine. A fost doar o cădere de glicemie, este la Spitalul Militar”, a precizat, joi, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş.