Klaus Iohannis nu mai scapă de probleme. Aflat în război total cu PSD-ul, șeful statului are acum parte de un nou proces. Un ieșean a dat în judecată statul român și îl acuză de abuzuri. Mai mult, acesta cere și o important sumă de bani ca despăgubiri.

Un bărbat din zona Hârlăului a intentat proces. Pentru a trașna nemulțuirile acestuia, judecătorii au

cerut puncte de ve­de­re de la Preşedintele României, Gu­ver­nul României, Parlament şi Avoca­tul Poporului. Spre nemulţumi­rea lui Mihai A., magistraţii de la Hârlău au respins cererea de chemare în judecată a bărbatului, însă acesta ar dreptul de a formula apel, procesul putând astfel să se reia la Tribunalul Iaşi.

 

Bărbatul a invocat o serie de supărări referitoare la modul în care funcţionea­ză statul român. Mai mult, a cerut instituţiilor chemate în judecată să îi dea fiecare câ­te 300 de lei, dar şi să îşi prezinte scuze în scris „pentru lipsa de respect faţă de cetăţeni“. Mihai A. le-a mai cerut magistraţilor să declare „abuzivă şi neconstituţională“ hotărâ­rea de guvern prin care cultele religioase şi Biserica Ortodoxă sunt scutite de impozite pe venit şi prin care preoţii sunt susţinuţi financiar. „Cu privire la aşa-zisele culte religioase, ce au fost transformate în cultul personalităţii pentru preoţi, pastori, ce sunt mai răi decât Satana, naziştii, fasciştii, legionarii şi cei mai mari dictatori din lume, căro­ra au ajuns să li se ofere ne­numărate beneficii ce sunt neconstituţionale, abuzive şi nemeritate, ca­re se îmbogă­ţesc pe spinarea oamenilor, împotriva voinţei lui Dumnezeu, căruia nu îi plac aceste practici“, după cum se ara­tă în motivare.

 

Mihai A. le-a mai cerut judecătorilor de la Hârlău să oblige sta­tul român să îi achite câte 3.500 de lei pe lună, până la finalul vieţii. „Recla­man­tul a arătat că prezenta cerere es­te expresia disperată în care a ajuns să trăiască într-o ţară dictatorială, îna­poiată, incultă, discri­minatorie, corup­tă, populată de in­frac­tori, cu conducere de plutocraţi şi infractori, corupţi, total lipsiţi de valori şi principii mora­le ale umanităţii, care mint continuu, considerând populaţia ca fiind nişte proşti şi sclavii lor, manipulând după bunul plac, pentru o colonie în care nu au dreptul la proprietate şi utilită­ţile sunt inaccesibile, unde doar instituţiile şi societăţile co­merciale au drep­turi fără obligaţii, chiar şi atunci când comit ilegalităţi şi încalcă toate drepturile, iar cei din con­ducerea ţă­rii, deşi vorbesc de drepturile cetăţe­nilor, fac totul doar în folosul lor“, se mai arată în motivare, conform ziaruldeiasi.ro.

Ieşeanul s-a plâns că statul român e condus de nonvalori, imbecili, egoişti, plutocraţi, dictatori însetaţi de bani şi funcţii. Mihai A. a mai precizat că, din acest an, nu mai plăteşte taxe şi impo­zite, deoarece acestea ajung în buzunarul „interlopilor din conducerea ţării şi a instituţiilor publice politizate, a reprezentanţilor aşa-ziselor culte religioase, aşa-zişi revoluţionari, drogaţii, alcoolicii, puturoşii şi puşcăriaşii, deoarece nu beneficiază de absolut nimic din partea aşa-zisului stat.“