Judecătoarea Mădălina Afrasinie, de la Tribunalul București, a anunțat, pe Facebook, că a primit avertisment cu privire la faptul că va fi executată pe motiv că a început să devină o țintă.

Anunțul judecătoarei pe Facebook

“O persoană dragă mie mi-a zis să mă potolesc! Că acesta este începutul execuției mele! Că am devenit o țintă și că, parcă, intenționat chiar eu am scris pe mine acest cuvânt! Probabil, dacă tată ar fi lângă mine, mi-ar zice: ‘Madi, tată! Da-i dracu și vezi-ți de viață! Oricum nu vei reuși să schimbi ceva!’”, a transmis aceasta.

Judecătoarea Mădălina Afrasinie  de la Tribunalul Bucureșți spune că a fost avertizată să se potolească dacă nu vrea să fie executată. Dezvăluirea a fost făcută chiar de judecătoarea Afrasinie, scrie luju.ro, pe Facebook.

La câteva ore după ce a anunțat că Inspecția Judiciară a început cercetarea disciplinară împotriva sa, luni, 12 iulie 2021, Mădălina Afrasinie a făcut public prin intermediul unei postări pe Facebook faptul că i s-a transmis că este o țintă, asta din cauza pozițiilor sale după ce a condamnat constant derapajele din sistem și abuzurile comise cu încălcarea gravă a drepturilor și libertăților fundamentale.

Ce a transmis judecătoarea

Iată comentariul judecătoarei Mădălina Afrasinie de la Tribunalul Bucureșți:

“Cronică unei ‘execuții’ anunțate

Pamflet amar

Când au intrat în casă cu mandat de percheziție, tata ne-a zis să nu scoatem un sunet că nu-i dracu’ atât de negru! Și am tăcut! Când venea securistul și îl ridică pe tată…’că să vorbească’, tată ne spunea că, dacă începem să plângem ca prostii ne bate, că să avem motive să plângem! Și ne-am înghițit lacrimile! Da, potrivit legii, IJ poate demara cercetarea disciplinară și împotriva mea.

Dar gustul amar rămâne!vO persoană dragă mie mi-a zis să mă potolesc! Că acesta este începutul execuției mele! Că am devenit o țintă și că, parcă, intenționat chiar eu am scris pe mine acest cuvânt!

Probabil, dacă tată ar fi lângă mine, mi-ar zice: ‘Madi, tată! Da-i dracu și vezi-ți de viață! Oricum nu vei reuși să schimbi ceva!’ Asta mi-a spus în 2009, la protestul magistraților…cred că așa mi-ar spune și acum!”, a povestit judecătoarea pe Facebook.