Iulia Vântur, umilită pe plan internațional! Toată presa a glumit pe seama ei. Ce a pățit?

Iulia Vântur a devenit un nume cunoscut în India. Aceasta a ajuns în atenția publicului după ce a apărut în prezența renumitului Salman Khan. Regretabil, jurnaliștii din India au ironizat-o recent din cauza faptului că nu a prins primul rând la tăierea tortului de ziua iubitului ei.

Amintim că actorul a împlinit de curând 56 de ani și a organizat o petrecere la ferma pe care o are în Panvel. Astfel, prietenii apropiați, familia și partenera sa de viață au fost alături de el.

Ce a scris presa din India?

Evenimentul a fost de-a dreptul impresionant. Totuși, Iulia Vântur nu a mai fost de găsit la brațul artistului atunci când a sosit tortul, deoarece s-a aflat cu mult în spate. Simultan, alți amici și colegi de breaslă erau în apropierea sărbătoritului.

„Salman Khan taie un tort imens de ziua lui. Voi o puteți vedea pe Iulia Vântur?”, „Iulia Vântur și-a făcut apariția la tăierea tortului lui Salman Khan. Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”, sunt doar câteva din titlurile articolelor realizate de presa din India.

De ce a fost acuzată vedeta de la Bollywood?

Amintim că Salman Khan a fost acuzat că își ascunde persoanele iubite în Dubai doar pentru imagine. În acest context, iubitul Iuliei Vântur a fost nevoit să reacționeze și să explice situația.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane.

Întreaga Indie știe unde locuiesc. Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție”, a explicat Salman Khan, conform informațiilor transmise de zeenews.india.com