Irina Tănase sau iubita lui Liviu Dragnea, așa cum a devenit cunoscută pentru mulți români, este una dintre cele mai mediatizate persoane din România.

Despre ea s-au scris zeci de articole. Iubita lui Dragnea a apărut în spațiul politic după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013, ulterior fiind angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea, unde cei doi s-au și îndrăgostit.

Ea s-a mai făcut remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD

O fotografie postată recent de iubita lui Liviu Dragnea i-a făcut pe cei care o urmăresc să o întrebe direct dacă starea sa de spirit este una bună.

O apropiată a iubitei lui Liviu Dragnea a observat atitudinea melancolică a Irinei şi a întrebat-o: “Pari tristă, deși încerci să zîmbești. Ce e cu tine, puiule?”.

Răspunsul Irinei a venit prompt și nu este tocmai sigur dacă prin el a reușit să înlăture orice urmă de îndoială.

„Nu sunt tristă. Cine ştie de ce vi se pare aşa. Poate puţin obosită? Nemachiată?”, a răspuns Irina Tănase.

Trebuie amintit că Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

(Sursa foto Wowbiz)