Israelul a lansat o rafală nimicitoare!

Amintim că atacurile cu rachete lansate din drone vin în contextul atacurilor cu rachete lansate de Hamas în Tel Aviv. Acestea s-au soldat, în ultimele ore, cu peste 50 de persoane rănite.

„Atac asupra unei clădiri utilizate de organizaţia terorisă Hamas, care găzduia birourile şi sediile de informaţii militare ale organizaţiei utilizate pentru cercetare şi dezvoltare militară”, este scris într-unul dintre mesajele postate pe Twitter.

Au fost lansate aproximativ 200 de rachete

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost lansate aproximativ 200 de rachete spre teritoriul Israelului, potrivit anunțului făcut de armata israeliană.

Atacurile au fost lansate din Fâşia Gaza de organizaţiile islamiste Hamas şi Jihadul Islamic, în contextul violenţelor dintre israelieni şi palestinieni produse în zona centrului vechi al oraşului Ierusalim.

Sistemul antiaerian, cunoscut drept „Domul de Fier”, a interceptat 90% dintre rachetele care riscau să cadă în zone populate.

Israelul anunța că va riposta dur

David Saranga a vorbit marți seară despre ploaia de rachete care a lovit orașul Tel Aviv în cursul zilei de marți.

Atacurile au fost lansate din Fâşia Gaza de organizaţiile islamiste Hamas și au declanșat alarma în Tel Aviv. O persoană a decedat și alte cinci au fost grav rănite, în urma atacului.

„E ca și cum putem să vedem mai mult de 150 de rachete, erau lansate către Tel Aviv. Acțiunea a început ieri, când organizația teroristă Hamas a lansat rachete către Ierusalim.

Acesta a fost primul lucru pe care Hamas l-a făcut și astfel a continuat. După ora 09.00 seara a început această ploaie de rachete asupra Tel Aviv.

În orașul Holon a fost lovit un autobuz, este orașul în care mama mea locuiește așa că eu cunosc foarte bine zona”, a declarat ambasadorul Israelului la București, potrivit antena3.ro

Sursă foto: Dreamstime