Darius Vâlcov l-a atacat din nou pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu, printr-o trimitere la presupusa sa colaborare cu Securitatea, sub numele de cod „Manole”.

”Dacă ne uităm la ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani parcă vedem povestea Meșterului Manole. Unul construiește, în speță Guvernul și un altul stă și dărâmă tot, adică BNR”, a declarat Darius Vâlcov, la postul public de televiziune.

”OUG care stabilește cine trebuie să depună declarația conform căreia nu a fost membru al fostei Securități are niște prevederi care îl obligă pe guvernatorul BNR să își verifice dosarul, dar nu are obligația să o depună, deci nu știm dacă a fost sau nu a fost colaborator al Securității.”, a explicat consilierul premierului Viorica Dăncilă. 

”Cred că trebuie să fie extrem de bine pregătit în actualele condiții de politică monetară, un om care să se gândească la binele populației, nu al băncilor. Este nevoie de un om care să le spună băncilor că România are cea mai mare creștere a PIB-ului”, a mai declarat Darius Vâlcov la TVR.

 

Te-ar putea interesa și: