Cu cine a fost văzută fosta iubită a lui Liviu Dragnea? Nimeni nu s-ar fi așteptat! Este apariția momentului

Mai precis, fosta iubită a lui Liviu Dragnea a fost surprinsă în compania multimilionarului Roger El Akoury, în vârstă de 53 ani. Cei doi au luat prânzul împreună, într-un restaurant din Capitală, unde afaceristul s-a întâlnit și cu doi parteneri pentru o scurtă discuție.

Totuși, cei doi bărbați nu au stat prea mult, iar Irina Tănase și Roger El Akoury au rămas singuri la masă. După ce au terminat prânzul, cei doi au discutat, iar Irina Tănase a fost vizibil încântată de moment. Din păcate pentru fosta iubită a lui Dragnea, clipa nu a durat prea mult iar afaceristul și-a luat „la revedere” foarte repede, având alte treburi de rezolvat, potrivit informațiilor transmise de mediaflux.ro

Cine este Roger El Akoury?

Multimilionarul libanez Roger El Akoury este fostul patron al cunoscutului lanţ de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. Amintim că afaceristul a făcut una din cele mai mari tranzacții de pe piața pharma în anul 2017, când a vândut business-ul unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul de farmacii Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna.

Roger El Akoury a dat o lovitură de-a dreptul impresionantă la momentul respectiv, deoarece tranzacția a valorat 400 milioane de euro. Totodată, afaceristul este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest. Amintim că acesta s-a remarcat în presa mondenă și în urma cu 16 ani, prin relația discretă pe care a avut-o cu Anna Lesko.

Trebuie menționat că multimilionarul este foarte pasionat și de artă, fiind unul dintre cei mai mari colecționari de tablouri din România. De asemenea, acesta a preluat și o clădire interbelică de pe Bulevardul Primăverii cu o poveste impresionantă, pentru a o transforma în Muzeul de Artă Recentă pe care l-a inaugurat în 2018, scrie sursa menționată.

Mai mult, Gabriela Firea i-a oferit lui Roger El Akoury titlul de cetățean de onoare al Capitalei, numindu-l astfel „un veritabil colecționar de artă și promotor al artei românești în lume”.