Irina Tănase este distrusă! Probele care arată că l-a înșelat pe Dragnea. Cine i le-a dat

Atunci când scandalul a apărut în presă, Liviu Dragnea și-a făcut bagajele, a părăsit-o pe Irina Tănase și a plecat acasă. Totuși, se pare că el o bănuia pe Irina de ceva vreme, scrie cancan.ro

După ce a suspectat că este înșelat, fostul lider social democrat a angajat un detectiv pentru a o urmări pe Irina. Mai apoi, în momentul în care detectivul i-a confirmat bănuielile, anume că Irina Tănase îl înșală cu un alt bărbat, Liviu Dragnea a plecat la Teleorman.

S-a refugiat pentru câteva zile la Teleorman

Astfel, Dragnea s-a refugiat pentru câteva zile la Teleorman, înaintă să facă publică despărțirea lui de Irina Tănase pe pagina personală de Facebook. Mai mult, Liviu Dragnea a întrerupt orice comunicare cu Irina după ce detectivul i-a confirmat totul.

Politicianul i-a ignorat toate telefoanele primite, i-a luat mașina pe care o conducea și pe care i-o împrumutase și s-a mutat câteva zile din apartamentul pe care amândoi îl împărțeau, în Capitală, astfel încât Irina Tănase să aibă suficient timp pentru a părăsi imobilul.

Dragnea s-a întors în locuința din București după ce a petrecut zile întregi departe de Irina. Când a revenit în Capitală, Irina Tănase a încercat să se împace cu iubitul ei. Totuși, politicianul nu a putut-o ierta și a decis să plece, notează sursa menționată.

Începutul anului 2022 părea unul prost pentru fostul șef al PSD

Începutul anului 2022 părea unul prost pentru fostul șef al Partidului Social Democrat (PSD) având în vedere că acesta s-a despărțit de iubita sa, Irina Tănase, însă lucrurile s-au schimbat rapid după ce judecătorii au luat o decizie la care nimeni nu se aștepta.

Mai precis, este vorba despre dosarul Tel Drum și despre raportul OLAF care a dus, de fapt, la apariția dosarului. Așadar, rejudecarea procesului de la Tribunalul Uniunii Europene a fost câștigată de Liviu Dragnea la Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

„Decizia CJUE anulează Ordonanța Tribunalului Uniunii Europene din 12 mai 2020, Dragnea/ Comisia în măsura în care, prin această ordonanță, Tribunalul a respins ca inadmisibilă acțiunea formulată de domnul Liviu Dragnea în anularea scrisorii din partea Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) din 1 octombrie 2018, în măsura în care, prin această scrisoare, OLAF i-a refuzat să îi acorde acces la documentele solicitate în scrisoarea sa din 22 august 2018”, se arată în decizia CJUE.