Irina Tănase a recunoscut că este distrusă după despărțirea de Liviu Dragnea, mai ales că aceasta spune că i-a fost fidelă timp de 8 ani și nu a avut o relație cu altcineva. Aceasta a vorbit recent cu reporterii Gândul, venind cu explicații pentru cele întâmplate.

Irina Tănase a recunoscut oficial despărțirea de Liviu Dragnea

Despărțirea fostului lider PSD, Liviu Dragnea, de Irina Tănase este în aceste zile cel mai arzător subiect din presa din România. Mai mult, s-a iscat un scandal imens, iar tânăra care i-a fost opt ani aproape lui Dragnea face acum un apel disperat de împăcare, mai ales că spune că totul este doar o făcătură. Se pare că fostul lider PSD i-a trimis un SMS cu conversațiile publicate de presă și apoi i-a blocat telefonul, scrie Gândul.

”Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică”, a explicat Irina Tănase.

Aceasta spune că speră într-o împăcare

Mai mult, Irina Tănase speră în continuare într-o împăcare.

„Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni, ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege”, mai spune deja fosta iubită a lui Dragnea.

Aceasta a adăugat că cea mai mare durere a sa este că nu mai poate vorbi cu fostul lider PSD privind informațiile apărute în presă.

„Durerea mea este că nu pot vorbi cu Liviu, să avem o discuție pe marginea informațiilor apărute. Îi cer doar să mă asculte! Și, după discuția noastră, să ia orice decizie consideră că ar fi oportună. Eu nu îi voi obliga niciodată să mă iubească dacă nu mai are puterea să simtă acest lucru”, plânge Irina.

Ce spune despre mesajele apărute în presă

Mai mult, vorbind despre informațiile apărute în presă, spun că acestea sunt doar o făcătură, numeroase forțe încercând de ani de zile să îi despartă.

„Este o făcătură, așa cum v-ați convins și voi, numărul de telefon din conversații aparține unui om de afaceri străin, care nici măcar nu vorbește românește. De când ne cunoaștem, foarte multă lume a încercat să ne despartă, pentru că au vrut sa îi facă rău lui Liviu. În această poveste nu contez eu, nu mie vor sa îmi facă rău, chiar dacă îmi fac.

Ma întreb și eu, dacă e adevărată, oare de ce nu a ieșit această poveste când era președintele PSD? Sau când a fost închis? Tot ce pot să vă spun este că Liviu este omul meu, omul pe care îl iubesc, lângă care am stat întotdeauna și lângă care îmi voi trăi viața”, a mai transmis Irina Tănase.