Irina Loghin a povestit recent că este foarte încântată de felul în care va petrece Revelionul.

Aceasta a dezvăluit în interviul acordat în urmă cu câteva zile că plănuieşte să intre în 2023 cu familia sa, iar cea mai mare bucurie este că o va avea alături pe cea mai nouă membră a familiei, și anume nepoțica sa în vârstă de numai trei luni, pe nume Ana.

Cea mai mare bucurie din viața Irinei Loghin

În cadrul unui interviu pentru Unica, artista a mărturisit că cea mai mare bucurie din viața ei sunt nepoții, atât din partea fiului său, Ciprian, cât și din partea fiicei sale, Irinuca.

„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți! Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca”, a spus Irina Loghin.

Interpreta de muzică populară este foarte mândră de rolul său de bunică, și nu ratează nicio ocazie să petreacă timp cu nepoțica sa de doar trei luni. Chiar dacă nu locuiește alături de Irinuca și de soțul său, aceasta își face timp să treacă pe la ei în fiecare zi pentru a se juca cu Ana.

„Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică”, a spus cântăreața.

Își ia în serios rolul de bunică

Irina Loghin a devenit bunică pentru prima dată în luna septembrie a acestui an. Cântăreața spune că deja i-a oferit fiicei sale niște sfaturi.

„I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: ‘Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta. Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor.

Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc’. Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta. Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață”, a spus aceasta.