Fostul ministru al sănătăţii s-a reîntors la conducerea Forza Rossa, partenerul oficial şi reprezentantul unic al Ferrari în Romănia. Astfel, Ion Bazac îşi reia funcţia de preşedinte al companiei, după o absenţă de 9 luni.

Forza Rossa estimează că în acest an va atinge o cifră de afaceri în valoare de 8 milioane de euro, din care un milion va fi realizat din activităţile de service. De asemenea, compania va lansa primul Ferrari Store din România şi cel mai mare din Europa de Est, în luna decembrie.

Ferrari Owner’s Club România îşi revizuieşte obiectivele

Pe de altă parte, după revenirea lui Ion Bazac în funcţia de preşedinte, Ferrari Owner’s Club România (Clubul Proprietarilor de Ferrari, n.r.) îşi va revizui obiectivele şi va urmări formarea unui pol de susţinere a mediului de afaceri autohton.

„Clubul va reuni periodic oameni de afaceri de marcă, inclusiv antreprenori, reprezentanţi ai băncilor şi consultanţi, precum şi jurnalişti de afaceri şi autorităţi, pentru a găsi soluţii de a păstra companiile în circuitul economic”, a declarat Ion Bazac.

Vânzările sunt „pe val”

Noul preşedinte al Forza Rossa a precizat că deja a fost epuizată cota de 25 de automobile alocată pentru acest an şi au fost făcute rezervări pentru alte 15 unităţi cota pentru 2010.