PSD recunoaște. La moțiunea de cenură a suferit o înfrângere de proporții. Deși Marcel Ciolacu se lăuda cu aproape 360 de voturi care ar fi trebuit să dărâme Guvernul Orban, realitatea a fost alta. Social democrații nu au fost în stare nici măcar să realizeze cvorumul.

Iohannis a fost dat de gol!

După ce în 2016 câștigau alegerile parlamentare cu un scor uriaș, 46%, acum cei din PSD au pierdut majoritatea în Parlament. Chiar ei o recunosc și îi transmis acest lucru lui Iohannis. Profită de eșecul moțiunii de cenzură și arată că, din acest moment, liberalii au majoritatea în Parlament, iar Klaus Iohannis nu va mai putea ataca PSD pentru deciziile luate în acest for.

”Iohannis și PNL au majoritatea în Parlament și nu mai pot da vina pe PSD: ei răspund de mersul pandemiei, de soarta educației și viitorul economiei!

PNL controlează Parlamentul printr-o alianță cu USR, PMP, UDMR și grupul minorităților naționale. Au toată puterea în stat și nu se mai ascund ca până acum.

Dar tot ce reușesc să producă este doar haos!

Pandemia nu dă semne că scade în intensitate, dimpotrivă – se înregistrează săptămânal noi recorduri absolute ale deceselor;

Începerea școlii se transformă într-un fiasco national, nici profesorii, nici copiii și părinții nu știu nimic sigur – în afară de faptul că nu vor avea tablete;

Economia este condamnată să se ajute singură, Guvernul PNL nu este capabil să ajute firmele locale – ci doar pe cele liberale!

Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români: PNL are toată puterea în mână – Parlament, Guvern, Președinție!”, arată cei de la PSD, într-o postare pe o rețea de socializare.