Compania a generat aproximativ 20,9 miliarde de dolari cash din operaţiuni, a plătit dividende în valoare de 4,5 miliarde de dolari şi a folosit 2,1 miliarde de dolari pentru a răscumpăra 94 de milioane de acţiuni.

În cel de-al patrulea trimestru al anului trecut, Intel a obţinut un venit de 13,8 miliarde de dolari, un venit operaţional de 3,5 miliarde de dolari, un profit net de 2,6 miliarde de dolari şi un profit per acţiune de 51 de cenţi. Compania a generat aproximativ 6,2 miliarde de dolari cash din operaţiuni, a plătit dividende în valoare de 1,1 miliarde de dolari şi a folosit 528 de milioane de dolari pentru a răscumpăra 22 de milioane de acţiuni.

“Al patrulea trimestru a fost unul solid cu semne de stabilizare în segmentul PC-urilor și creșteri financiare comparativ cu anul anterior”, a declarat Brian Krzanich, CEO al Intel. “Am construit o fundație solidă pentru businessul nostru prin lansarea de inovații pentru mai multe platforme de computing. Spre exemplu, la CES am prezentat multe dispozitive care nu erau în planul nostru în urmă cu șase luni”, a adăugat el.

Pentru anul acesta compania se aşteaptă la un venit similar cu cel din 2013.