Potrivit sursei citate, din noua poziţie, Claudia Ion va elabora strategia de vânzări a diviziei TV Intact şi va coordona implementarea ei, valorificând audienţa integrată a grupului şi identificând noi oportunităţi.

''Vom funcţiona cu o echipă mixtă: cea a Antenei Group şi cea a Antenei 3, reunind punctele forte ale fiecăreia. Cei care mă cunosc ştiu că îmi place să vorbesc la obiect. Deocamdată spun doar atât: am venit, ne-am şi apucat de treabă'', a spus Claudia Ion, citată în comunicat.

Claudia Ion se află la un al doilea mandat în consiliul de administraţie al EGTA – Association of Television and Radio Sales Houses, cu sediul în Bruxelles, reunind 127 de membri din 38 de ţări. Şi-a început cariera în 1991 la Radio Contact, fiind parte a perioadei de lansare şi dezvoltare a agenţiilor de media, în anii '90. A fost Director Comercial al TVR, director general adjunct al regiei de vânzări Arbo Media şi a ocupat poziţia de director al departamentului comercial al Kanal D în ultimii nouă ani. În ultimele două luni, Claudia Ion a creat şi coordonat o echipă de vânzări dedicată proiectelor postului Antena 3.