Probleme mari pentru Inna. Totul s-a aflat în urmă cu doar câteva minute. Vedeta a făcut mărturisiri complete chiar de pe patul de spital. Aceasta a suferit un accident care se putea lăsa cu urmări mult mai grave.

Inna, de urgență la spital

Artista a ajuns la spital, după un accident urât. Inna a început anul cum nu se putea mai prost. Cântăreața a ajuns la spital, după ce a suferit o căzătură care i-a afectat mâna dreaptă.

Inna, mărturii de pe patul de spital

Chiar dacă nu este nimic grav, fanii vedetei s-au îngrijorat pentru artistă, atunci când au văzut pozele publicate de pe patul de spital. Îmbrăcată în alb, artista s-a filmat de pe pat și a transmis următorul mesaj explicând succint ce i s-a întâmplat: „Cea mai tâmpită cădere”. După mii de întrebări din partea oamenilor, artista i-a lămurit că a căzut de pe trotineta electrică.

Inna, dezvăluiri despre operațiile estetice

INNA a vorbit pentru prima dată despre operațiile estetice pe care le are în cel de-al doilea episod din „Dance Queen House”. Vedeta a început o sesiune muzicală care se numește „Dance Queen’s House”, care a durat 3 săptămâni într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului.

Toate momentele care au avut loc în casă, procesul creativ vor fi prezentate fanilor într-un daily vlog care va apărea pe canalul de YouTube al INNEI care are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile vor fi traduse în engleză și spaniolă.

În cel de-al doilea episod de vlog, artista analizează poze mai vechi cu ea din carieră, dar și dintre cele mai recente și vorbește pentru prima dată despre operațiile estetice despre care s-a scris și spus adesea. INNA admite că nu are niciun fel de operație estetică făcută în ciuda tuturor speculațiilor.

Alături de artistă vor fi Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și wrs, producători și songwriteri cu care INNA a lansat hituri precum ”Ruleta”, ”Iguana”, ”RA”, ”Tu Manera”, ”Discoteka”, ”Gimme Gimme”, ”Heaven”, ”Sun is Up”. În cele 3 săptămâni, împreună cu aceștia, INNA va compune și va lucra piese noi.

În urma acestei sesiuni, vor rezulta mai multe piese, dar 5 dintre acestea vor fi lansate într-un EP care va purta chiar numele ”Dance Queen’s House”.

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum ”Ruleta”, ”Sun is Up”, ”Hot”, ”Cola Song”, ”Iguana”.

 

 

 

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)