Avocata i-a făcut praf pe anchetatori în contextul în care pedofilul a venit de mai multe ori în România și ar mai fi avut o victimă, la Iași.

„Deci pedofilul olandez a mai agresat sexual o copilă, iar procurorii aveau absolut toate datele lui de identificare, inclusiv imagini și număr de la mașina închiriată. Nu au luat nicio măsură, iar fetița din Dâmbovița a fost ucisă. La fel cum aveau datele în cauza Melencu. Iar acei procurori, ale căror inacțiune și lipsă de responsabilitate au cauzat moartea a cel puțin două copile zburdă liberi prin țară. În aceeași țară în care ”abuzatorii în serviciu”, ce semnau hârtii care nu erau conforme opiniei juridice a unui procuror DNA (unii cu doi-trei ani vechime și cu trei dosare de furt de găini la activ) înfundau aresturile pe capete.

Și ăia care arestau în disperare (mai exact, care fabricau dosare pe capete judecătorilor obligați să aresteze) și ăștia care lăsau criminali să își desăvârșească operele, se plimbă pe ici, pe colo, și nu explică nimic nimănui, ba chiar continuă să ”instrumenteze” dosare… probabil în același stil desăvârșit.

Asta este ”justițea” cu care se fălesc corifeii statului de drepți?

PS – dacă vreți pensii și salarii mari, eliminați loazele astea din rândul vostru, măi magistrați! Nu avem de ce să plătim complicii criminalilor copiilor noștri!”, a susține Ingrid Mocanu.

Ce-l atrăgea pe criminal la noi în țară?

Joop ura femeile pentru că așa ar fi făcut și tatăl său.

La începutul acestui an chiar ne-am văzut și mi-a povestit la un moment dat că se poartă urât cu femeile, le înșeală, le agresează pentru că așa a făcut și tatăl lui și i se pare normal”, a dezvăluit un prieten apropiat al pedofilului olandez, în exclusivitate, pentru Capital, dar care dorește să nu-i publicăm numele.

Visscher a venit în România prin compania de IT Centric, susține prietenul acestuia.

„Centric. El lucra pentru ei. Este ceva ciudat cu această firmă, cu unii oameni de acolo. Ei au multe joburi pentru România. Eu nu cred că Joop a fost singur în asta și cred că ar trebui început cercetările cu Centric. Cred că este o rețea în această ecuație”, a spus prietenul lui Visscher.