Cătălin Măruță și-a pus în pericol propria emisiune după ce a vrut să-i facă o farsă lui Andrei Bănuță. În mod neintenționat, artistul s-a răzbunat crunt, cu o afirmație ce poate atrage atenția CNA-ului.

Când nu este el cel care face afirmații care i-ar putea supăra pe cei de la CNA- cum a fost în cazul comentariilor despre Survivor, Cătălin Măruță este pus în pericol de invitații pe care îi are în emisiune, așa cum s-a întâmplat luni, 3 aprilie 2023.

Împreună cu echipa sa a pus la cale o farsă, cu ocazia Zilei Păcălelilor, pentru Andrei Bănuță, Dana Săvuică și Jador. Cu pretextul încheierii unui contract, cei trei au fost duși la o locație unde se afla un papagal „vorbitor”- vocea fiind interpretată de un actor.

Andrei Bănuță a avut o expresie licențioasă

Înaripatul a făcut tot felul de afirmații menite să-i stânjenească, dar ce nu știa Măruță era că Andrei Bănuță are fobie de păsări. „Dacă scapă de acolo, pe mine mă scoateți de aici. Eu dacă sunt porumbei pe stradă trec pe trotuarul celălalt”, a afirmat artistul.

Mai târziu, însă, avea să răzbune, fără să vrea sau să-și dea seama, pe Cătălin Măruță. Andrei Bănuță, invitat în emisiunea de la Pro TV, povestea despre vizita precedentă. Atunci, a fost servit cu plăcinte, pe care solistul a vrut să le laude.

O singură literă a transformat un cuvânt banal, în unul care nu se potrivea deloc cu intervalul orar de difuzare al show-ului de la Pro TV: „Vin și f*t rețeta!”, a spus încrezător Andrei Bănuță, înroșindu-se instant când și-a dat seama de gafă.

Au făcut exerciții de dicție

La față s-a schimbat și Cătălin Măruță, care, răzând, a încercat să o dreagă. „Ai scăpat papagalul”, i-a spus vedeta de la Pro TV lui Andrei. A încercat apoi să-l provoace la alte exerciții de dicție, care s-ar fi putut termina la fel ca mai devreme. „Ai grijă, că e emisiunea ta! Popa pupă…”, l-a avertizat cântărețul.

Nici Danei Săvuică nu i-a fost mai ușor în timpul emisiunii. Aflată printre bărbați, a fost adusă în discuția și apariția sa din Playboy.

„În 1999 eu aveam patru luni”, a spus Bănuță. „Băi, dar știi cum e coperta aia?! Bombă!”, l-a asigurat Cătălin Măruță.„M-am uitat, când am auzit cu cine vin”, a completat și Jador.

În același timp, Dana Săvuică a declarat că nu mai există pozele, pentru că s-au furat diapozitivele. Andrei Bănuță a vrut să se convingă, așa că a căutat, în direct, pe internet. „Bă, nesim…”, a fost reacția Danei Săvuică.