Industrial Acces este unicul distribuitor al produselor marca JLG în România, Bulgaria, Moldova şi Serbia, JLG fiind brandul premium la nivel mondial în producţia de nacele.
Modelul de nacelă 510 AJ este cel mai scump utilaj din clasa lui din lume. “Prin investiţia în acest utilaj încercăm să contribuim la profesionalizarea pieţei de construcţii din România, promovând un nou concept de utilaj performant şi foarte fiabil.Aceasta în contextul în care tendinţa generală manifestată de companii la nivelul pieţei locale este de a căuta preţul cel mai ieftin, fără a lua în calcul costurile ascunse şi cheltuielile generale de exploatare a utilajelor”, arată Stefan Ponea, CEO & Managing Partner, Industrial Access. “Faptul că acum putem achiziţiona din România utilaje premium ne aduce avantajul promptitudinii, echipamentul putând fi livrat în aceeaşi zi în care se face comanda, faţă de minim 6 zile cât ar dura transportul dacă ar fi adus din altă ţara”, mai spune Ştefan Ponea.

Iniţial modelul 510 AJ a fost construit în Belgia, fiind produs special pentru piaţa europeană, însă de curând producţia acestuia s-a mutat la fabrica pe care JLG o deţine în Mediaş. Avantajul esenţial al acestui utilaj este generat de controlul complet electronic, graţie sistemului Advanced Design Electronics – ADE, care determină o eficienţă energetică maximă şi o emisie minimă de noxe. O altă caracteristică este dată de reducerea la minim a timpilor de defectare, datorită capacităţii sale de auto-testare. Este o nacelă pentru teren accidentat, care face faţă provocărilor legate de lucrul în regim greu şi în spaţii înguste, datorită designulul său compact.

Nacela 510 AJ a făcut parte din flotele de utilaje implicate în proiectele de construire a lanţurilor de magazine Metro, Real, Ikea, a stadioanelor Arena din Cluj-Napoca şi National Arena din Bucureşti. Aceste proiecte au preferat 510 AJ nu numai pentru caracteristicile sale, ci şi pentru serviciile pe care Industrial Access le oferă clienţilor săi, unice pe piaţa românească de profil: service support 24/7, capacitatea de a înlocui utilajul în cazul unui defect mai mare şi existenta punctelor de lucru în toată ţara.