Indesit Company anunţă numirea lui Giuseppe Parma în funcţia de Country Manager pentru România. El va prelua astfel conducerea reprezentanţei din România de la Eugen Păturan, care a deţinut această funcţie timp de peste zece ani.

Giuseppe Parma s-a alăturat companiei Indesit în 1996, fiind angajat al Departamentului de Vânzări din Italia. În 1999 şi-a început cariera internaţională, ocupând de-a lungul timpului mai multe funcţii, printre care: Marketing Manager CIS, Mid-Europe Manager, Marketing Manager New Europe & Export, Country Manager Polonia, Director Regional pentru Europa Centrală, Country Manager pentru Spania şi Country Manager pentru Țările Baltice.

„Piaţa locală are potenţial”

„Cu toate că, în acest moment, piaţa de electrocasnice din România se află pe un trend descendent, pe termen lung aceasta are un potenţial major de dezvoltare. Îmi doresc să contribui la dezvoltarea companiei Indesit în România, punând la dispoziţia întregii echipe un know-how internaţional şi o expertiză dobândită pe pieţe similare ca dinamică, precum e cea din Polonia”, a declarat Giuseppe Parma, Country Manager pentru România al Indesit Company.

Compania este al doilea mare producător de electrocasnice din Europa, după cota de piaţă. Indesit Company îşi desfăşoară activitatea prin 17 unităţi de producţie (Italia, Polonia, Marea Britanie, Rusia, Turcia şi China) şi prin 24 de filiale comerciale în întreaga lume, având 17.000 de angajaţi.

În România, Indesit Company este prezentă din 1996 cu un birou de reprezentanţă. Biroul local coordonează activităţile comerciale, logistice, de marketing şi de service. Distribuţia produselor se realizează prin parteneri specializaţi, la nivel naţional.