Ryan postează de mai multe ori pe săptămână filmulețe în care face recenzii la cele mai noi jucării de pe piață, iar acestea sunt vizionate de milioane de ori.

Canalul Ryan ToysReview a fost creat de părinții băiatului în martie 2015 și a crescut constant ajungând la 17,3 milioane de subscriberi și a adunat peste 26 de miliarde de vizionări. Din cele 22 milioane de dolari, un milion provin din publicitatea afișată în timpul filmulețelor, restul fiind din sponsorizări.

Forbes scrie că raportat la alte canale de pe YouTube, veniturile generate efectiv de difuzarea clipurilor sunt foarte mici, dar negocierile inteligente purtate de părinții băiatului cu anumite companii au adus aceste venituri impresionante. Jucăriile prezentate într-unul din videoclipurile canalului se vând instantaneu.

În august, Walmart a început să vândă o gamă exclusivă de jucării și îmbrăcăminte numită Ryan’s World. Veniturile lanțului de magazine a crescut substanțial pe segmentul jucării după semnarea contractului cu Ryan și acest lucru se va resimți în cifrele de anul viitor.

 În ultimul an, veniturile lui Ryan s-au dublat față de anul trecut, când avea încasări de 11 milioane de dolari. Familia lui Ryan a explicat că 15% din câștigurile obținute sunt puse într-un cont bancar la copilul va avea acces doar când va deveni adult. Succesul lui Ryan i-a determinat pe părinții lui să le includă și surorile gemene ale acestuia în filmulețe.

Un videoclip intitulat „Top 10 Experimente științifice pe care le puteți face acasă pentru copii” în care apar cei trei copii ai familiei a avut peste de 26 de milioane de vizionări: Forbes arată că pe poziția a doua în topul încasărilor, cu 500.000 de dolari mai puțin decât Ryan, se situează Jake Paul, care a urcat șase poziții față de anul trecut.

Canalul Dude Perfect a fost pe locul trei, făcând 20 de milioane în ultimele 12 luni. Daniel Middleton, jucătorul Minecraft care anul trecut era pe primul loc, cu încasări de 16,5 milioane de dolari, a coborât pe locul al patrulea.

Pe poziția a 10-a se situează Logan Paul, fratele lui Jack, care a coborât șase poziții față de anul trecut, scrie libertatea.ro.