Potrivit presei, pastorul unei biserici din Carolina de Sud, din Statele Unite, duce o viață de magnat. 

Pastorul John Gray a reușit stârnească reacții critice în întreaga comunitate din Greenville după ce i-a cumpărat soție sale un Lamborghini. Mașina carea fost un cadou de nuntă pentru partenera lui, la 8 ani de la nuntă, relatează eu.greenvilleonline.com.

Totuși, decizia de a publica mai multe fotografii alături de soție, dar și de cheile mașinii de lux, nu a fost prea bine primită de opinia publică.

În încercarea de a se apăra de valul de critici, pastorul a afirmat că nu s-a folosit de banii bisericii pentru a plăti cadoul de lux. 

″În primul rând nu un pastor a cumpărat o mașină. Soțul John Gray a cumpărat mașina”, a spus acesta în apărarea sa, potrivit stirileprotv.

El a mai adăugat că banii pentru mașină au provenit din surse personale și că va plăti rate pentru autoturism.

,,Soțul meu este un om muncitor. El a vrut să ma facă fericită”, a scris femeia pe Instagram, însă după câteva minute mesajul a fost șters.

“Nu văd pe nimeni care să judece, de exemplu jucătorii de baschet, pentru care plătiți sume mari de bani pentru a-i vedea. 
,,Noi nu trăim pentru oameni. Noi trăim pentru Dumnezeu”, a încheiat aceasta.

Pe lângă faptul ca este cunoscut ca pastor, John Gray s-a remarcat și atunci când a vorbit despre președinția lui Donald Trump, numindu-l “Cel mai pro-negru președinte”. Aproximativ 200.000 de persoane urmăresc predicile online ale lui John Gray.

John Gray locuiește într-o casă de 7.247 de metri, care valorează aproximativ 1.8 milioane de dolari. Locuința a fot cumpărată din banii bisericii. Casa, care se presupune că servește ca parohie bisericească, se află la aproximativ 16 kilometri distanță de biserica unde profesează John Gray.