Viorica Dăncilă i-a pus gând rău șefului de la autostrăzi. Narcis Neaga se află pe lista neagră a premierului care l-a amenințat cu demiterea. În plin scandal, șeful Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a făcut o mutare surprinzătoare. A decis să ascundă un amănunt extrem de important din declarația de avere. A ascuns veniturile încasate de la instituția pe care o conduce. Neaga este directorul general al companiei din 7 mai 2018 și, înainte de acest moment, a fost consilierul personal al ministrului Transporturilor.

În ultima sa declarație, din12 iunie 2019, singurul venit care este acoperit cu un marker negru este salariul pe care Neaga îl încasează de când conduce CNAIR, dar și venitul obținut din calitatea de membru al Consiliului de Administrație din CNAIR. Și asta nu e tot. Neaga și-a acoperit și semnătura de pe declarația de avere.

Neaga a lăsat ”la vedere” veniturile pe care le încasează soția lui din pensie (13.799 lei anual), venitul pe care l-a încasat Neaga în calitate de consilier al ministrului Transporturilor (16.191 lei/an), venitul pe care l-a încasat în funcția de membru în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București (40.575 lei/an) sau venitul pe care îl încasează din închirierea unui apartament (19.200 lei).

Neaga mai deține un teren intravilan în Tuzla, de 1237 mp, două case de vacanță în Avrig, un apartament în Sibiu și unul în București, dar plătește și un credit de 203.000 lei scadent în 2020, notează g4media.ro.