“Ai fost ales să testezi gratuit timp de 15 de zile de pe laptopul sau PC-ul tău cel mai nou serviciu Orange, TV & Video, înainte de a fi lansat. Pentru că ne dorim să ai cea mai bună experienţă la Orange, acum poţi urmări posturi TV în direct sau poţi viziona filme, videoclipuri şi emisiuni, oricând şi de oricâte ori doreşti. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi cu numele de utilizator şi parola contului tău online Orange”, se arată  în mesajul operatorului.

Pagina este disponibilă momentan în versiunea de test, însă după lansarea oficială utilizatorii vor avea acces la şi la mai multe canale TV, filme şi videoclipuri.

Atunci când utilizarii vor se vizioneze un film sunt întâmpinaţi de următorul mesaj:
“Poți viziona acest film până la data de  17 mai, ora 18:28. Acest film este gratuit pentru versiunea de test a paginii. Ulterior, prețul filmelor va fi afișat înainte de activarea serviciului. Poți vizualiza filmul timp de 48 de ore de la prima accesare”.

Orange a dobândit,  deja, dreptul de a furniza servicii de retransmisie a programelor media audiovizuale liniare prin intermediul reţelelor radio celulare publice (tip Mobile TV), conform ANCOM, şi a cerut de la CNA aprobarea de a retransmite prin satelit (DTH) un număr de 13 programe TV, între care televiziunile operate de Pro TV S.A. şi Trinitas TV.