Incendiu la un hipermarket din Capitală! Perioadă aglomerată pentru pompieri, pe fondul mai multor incendii izbucnite în ultimele zile.

Ca urmare a intervențiilor hotărâte și rapide ale pompierilor, niciunul dintre incendiile din ultimele zile nu s-a soldat cu victime.

Incendiu la un hipermarket din Capitală! Mari degajări de fum

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă și spumă și o auto-scară la un hipermarket din zona Grozăvești, unde un incendiu a izbucnit în noaptea de marț spre miercuri.

O hotă luase foc și erau mari degajări de fum.

Potrivit pompierilor, nu au fost înregistrate victime, informează digi24.ro.

Un alt incendiu a izbucnit la o vulcanizare de pe Splaiul Independenței. Pompierii au acționat imediat și au reușit să evite extinderea flăcărilor la clădirile învecinate.

De asemenea, un incendiu a izbucnit, luni, într-un apartament aflat la ultimul etaj al unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei. Incendiul a fost lichidat și nu au fost persoane rănite, însă vecinii s-au luat la ceartă cu bărbatul care locuia în respectivul apartament și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele.

Incendiul a izbucnit în bucătăria unui apartament dintr-un bloc cu trei etaje situat pe strada Simu Anastasie, din București. De vină ar fi fost o lumânare, lăsată aprinsă de bărbatul care locuia cu chirie în apartamentul cu pricina.

Incidente între vecini, a fost nevoie de intervenția poliției

Indignați de faptul că focul le-a afectat locuințele, vecinii bărbatului s-au luat la ceartă cu acesta și s-au îmbrâncit în fața blocului. În cele din urmă, bărbatul a devenit recalcitrant și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-l imobiliza și pentru a calma spiritele, precizează sursa citată.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, nici în timpul incendiului, nici în timpul scandalului.

Și în Constanța a izbucnit un incendiu puternic luni de dimineață, într-un bloc din module metalice din cartierul social. 7 persoane au fost evacuate de pompieri, dintre care una inconștientă, dar care a fost stabilizată.

Incendiul a izbucnit la parterul unui bloc, într-un apartament în care se aflau 3 persoane. Acestea au reușit să iasă, dar vecinii lor de la etajele superioare au rămas blocați din cauză flăcărilor. Pompierii au reușit să evacueze 7 persoane cu ajutorul unei autoscări.

Pompierii au verificat tot imobilul și au ajuns la concluzia că toate persoanele din clădire au fost în cele di urmă evacuate.