Vestea bună pentru cei ce au urmărit show-urile TV, pentru cei ce au jucat dar nu au reușit să ajungă în finală precum și pentru cei care abia acum află de această campanie este că 888poker și PokerFest România au decis continuarea seriei de turnee online cu 6 noi etape. Pe scurt, acest lucru se traduce prin 6 oportunități suplimentare, alți 6 români care vor juca gratis în Las Vegas la unul dintre cele mai renumite turnee de poker din lume.

 

Mai mult decât atât, jucătorii calificați în finalele de la B1 TV (36 în total, 6 pentru fiecare dintre noile ediții programate pentru 23 și 30 ianuarie, 6, 13, 20 și 27 februarie) vor împărți în fiecare etapă 5000 USD, ca urmare a clasificării în top în turneele online. Se adaugă și experiența în sine de a juca la TV în fața unei audiențe naționale, alături de persoane publice. Altfel spus, câștiguri și beneficii pe linie.

 

Organizatorii au conceput aceasta campanie astfel încât oricine să se poată bucura de plăcerea jocului de poker online, la TV și, cu ceva noroc / inspirație / abilități (rețeta perfectă nu o știe nimeni), chiar offline, în Las Vegas. De fapt, 13 jucători români vor ajunge în Orașul Luminilor, pentru că pe lângă cei 12 calificați prin campanie, va primi un tichet și campionul ediției 888LIVE Bucharest din martie, de la Intercontinental.

888poker este partener al WSOP 2020 din Las Vegas și permite accesul jucătorilor români în această campanie prin achiziționarea de tichete de 10 USD necesare pentru jocul în turneul online săptămânal. Cu această sumă modică se poate ajunge însă rapid la câștiguri și experiențe fabuloase, chiar pe drumul spre cei 888.888 de dolari din $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em.

 

Show-urile TV de poker programate în perioada imediat următoare vor aduce alături de jucătorii calificați online nume foarte cunoscute publicului: Mihai Morar (host TV și radio), Oana Radu, Anda Adam, Amma, Roxana Nemeș, Silvia Popescu, Otniela – influenceri în special în mediul online, dar și în general în spațiul public. Anterior, printre vedetele din prim-plan în campania Road to Vegas au fost Andrei Sebastian Filcea (cunoscut publicului drept Flick, domnul Rimă), Codin Maticiuc, Cristina Lupu, Loredana Ciobotaru.