Deși bucătăria Mcdonald’s este la vedere, ochiul nostru zărește prea puțin din pregătirea sau împachetarea sandvișurilor. Cu ocazia lansării pe piața românească a produsului Chicken Grill, Capital a intrat în bucătăria companiei americane și a văzut cum se fac sandvișurile la McDonald’s România.

Nu degeaba îi spune fast food. Un sandviș se pregătește într-un minut, la propriu, iar totul se face ca pe bandă rulantă. Nu poți pune maioneza sau sosul la final și nici nu poți să livrezi produsul fără a fi prăjit în primul rând pâinea. Prea puțini dintre noi ne-am gândi că și chifla trebuie pusă într-un anumit fel în ambalaj, însă regulile vizează chiar și acest lucru.
Spre exemplu, la Chicken Grill primul lucru care se face este prăjirea chiflei care scoasă din toaster se pune în ambalaj și apoi se umple cu ingrediente. Nu o să vedeți angajații McDonald’s cu mânuși pentru fiecare ingredient în parte și care să se încurce între ei în dorința de a servi mai repede clienții. Este chiar enervant de bine organizat totul. Intri în bucătărie, te speli pe mâini și începi să lucrezi. Întâi pâinea, apoi feliuțele de roșii, salată, ceapă și restul legumelor care se găsesc într-o chiflă. Toate sunt aranjate în caserole special amenajate, tăiate atât de bine încât realizezi, fără a avea mare experiență, cât trebuie să iei pentru un singur sandviș. Acesta se pregătește mereu în propriul ambalaj, iar ultima adăugată este carnea. Se pune pe o bandă și este gata de livrare clientului. 
”Folosim multe dintre legumele din România, atât timp cât se poate. În această perioadă este mai dificil și avem salata importată din Spania, dar încercăm să folosim materia primă locală cât de mult putem”, declară Daniel Boaje, director general al McDonald’s România. ”Chicken Grill este un sandviș nou, cu caracteristici importante. Este singurul produs de pui la grătar din portofoliul McDonald’s. Este conceptul modului de viață echilibrat”, adaugă Boaje.