Imagini nemaivăzute până acum cu Regina Elisabeta. Cum a fost surprinsă în plină pandemie de COVID (VIDEO)

Imagini nemaivăzute până acum cu Regina Elisabeta. Cum a fost surprinsă în plină pandemie de COVID (VIDEO)
Imagini nemaivăzute până acum cu Regina Elisabeta au fost făcute publice. Uimirea tuturor a fost peste măsură, mai ales că este pentru prima dată când a fost surprinsă în această ipostază, de când ne aflăm în plină pandemie de COVID.

Regina Elizabeth a II-a a suprinsă într-o ipostază nemaivăzută până acum. Ea a depus un buchet de flori la mormântul Soldatului Necunoscut din Abaţia Westminster, fiind pentru prima oară când a purtat mască în public.

Regina a făcut acest lucru miercuri, în contextul în care unele evenimente de Remembrance Day au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, scrie agerpres.ro.

Regina a fost văzută ultima dată în public în 15 octombrie, când a vizitat un laborator militar. Ea se afla alături de nepotul ei, Prinţul William, şi niciunul nu a purtat mască.

Elizabeth a II-a a depus un buchet de flori, din orhidee şi mirt, inspirat din cel avut la nunta ei. Astfel a continuat tradiţia regală stabilită de mama ei, care îşi aşezase propriul buchet pe mormântul Soldatului Necunoscut în timpul căsătoriei sale în 1923, în semn de omagiu pentru fratele său ucis în război.

Remembrance Day („Ziua amintirii”) din 11 noiembrie este în Marea Britanie ziua comemorării armistiţiului ce a pus capăt primului război mondial, simbolul macului fiind purtat în semn de omagiu pentru morţii din prima conflagraţie mondială.

Palatul Buckingham a anunțat în data de 2 octombrie că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi soţul său s-au întors la castelul Windsor pentru a doua perioadă de izolare la nivel naţional. Cuplul regal a călătorit la reşedinţa din Berkshire de la moşia Sandringham cu trei zile înainte de intrarea în vigoare a restricţiilor impuse timp de o lună.

Trebuie menționat că decizia prinţului Philip de a o însoţi pe regină la Windsor şi de a reveni la HMS Bubble – aşa cum este numită reşedinţa lor cu personal redus în contextul pandemiei de coronavirus – a fost luată după ce guvernul britanic a anunţat sâmbătă un nou lockdown.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a precizat că mutarea ducelui la Windsor a fost planificată de mai multă vreme.

Prim-ministrul britanic a anunţat că o izolare la nivel naţional va fi instituită săptămâna aceasta ca parte a eforturilor de stopare a creşterii numărului de infectări cu coronavirus, în timp ce ţara a atins nivelul de 1 milion de cazuri.

 

Etichete:
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook