Cu până la 20 de ore de redare, atât SC-NA30 cât şi SC-NA10 se mândresc cu cei mai buni timpi disponibili în prezent, oferind totodată opţiuni uimitoare de conectivitate şi uşurinţă în folosire.   

Compatibile cu aplicaţia de muzică Panasonic Music Streaming, SC-NA30 şi SC-NA10 permit conectarea smartphone-ului şi a tabletei, oferind acces instant la muzica preferată, printr-o simpla atingere.  

Seria NA funcţionează ca speaker phone datorită microfonului încorporat. În plus, datorită bateriilor reîncărcabile cu durată de viaţă mare, smarphone-urile pot fi alimentate prin intermediul unui cablu USB, în timpul redării muzicii.  

SC-NA30, şi SC-NA10 beneficiază de componente ce determină o mişcare mai eficientă a conului difuzoarelor, pentru a produce o putere audio mai mare, asociată de obicei sistemelor de boxe mari. Tehnologia de procesare a sunetului Panasonic XBS Master este încorporată în ambele sisteme SC-NA30 şi SC-NA10. Această tehnologie furnizează o mai mare putere, claritate şi acurateţe prin amplificarea frecvenţelor joase, eliminând sunetele nedorite şi minimizând distorsiunile.