Se caută grădinar la curtea regală a Marii Britanii. Salariul este de 18.000 de lire sterline pe lună, iar norocoasa persoană va avea parte de numeroase avantaje, pe lângă onoarea de a lucra pentru familia monarhică a Regatului Unit.

Dacă te pasionează grădinăritul și ai cursuri de specialitate în domeniu, acest job ar putea să ți se potrivească. Pentru exact 18 100 de lire sterline pe lună, adică 100.000 de lei va trebui să ai aranjamentele florale din curtea regală. Trebuie să te ocupi de amenajarea și menținerea grădinilor regale de la Palatele Buckingham și St. James.

”Veți menține, de asemenea, fronturile de arbust, erbacee și trandafiri, monitorizați starea de sănătate a plantelor și vă îngrijiți de creșterea copacilor și arbuștilor tineri. Ajutând la modelarea viitorului grădinilor, veți planta noi tufișuri, bulbi și flori de sezon, asigurându-vă că acestea continuă să ofere un decor spectaculos pentru o clădire istorică magnifică, precum și pentru evenimente de înaltă calitate. Veți învăța de la colegii de experți, iar rezultatele muncii dv. vor fi văzute și admirate de o audiență la nivel mondial”, scrie în anunț, citat de site-ul express.co.uk.

La acest job vei lucra doar cinci zile pe săptămână și vei locui la palatul Buckingham. Acest loc de muncă îți oferă un concediu de 30 de zile pe an, formare profesională și de o contribuție suplimentară la pensie de 15%.

Nu oricine lucrează la grădinile regale britanice, așa că viitorul grădinar va trebui să îndeplinească mai multe criterii, printre care pasiunea pentru horticultură, o calificare minimă de horticultură, permis de conducere și îndemânarea de a folosi cositori și alte echipamente de grădină.

Dacă vrei să aplici pe acest job o poți face pe site-ul Palatului Buckingham până pe 24 aprilie. https://www.royal.uk/inside-the-royal-household