Hârtia ColorLok reprezintă un standard în imprimarea cu o calitate îmbunătăţită, atât pentru imprimantele laser, cât şi cele cu inkjet. Hârtiile ColorLok contribuie la protejarea unor părţi vitale ale motorului imprimantei laser.

Folosind hârtia ColorLok la imprimante laser poate duce la de patru ori mai puţine defecte şi cu  patru ori mai puţine prinderi greşite ale hârtiei care necesită intervenţie din partea utilizatorului, conform unui studiu efectuat de Buyers Laboratory Inc .

“Imprimantele HP Laser Jet, cartuşele originale HP şi hârtia de mare calitate lucrează împreună pentru a oferi consumatorilor cea mai bună experienţă posibila” a precizat Ron Coughlin, vice preşedinte senior, LaserJet şi Enterprise Solutions, Imaging and Printing Group, HP.

 Începând cu ianuarie 2010, numeroşi producători de hârtie, comercianţi şi retaileri de produse de birou au introdus mărci de hârtie care au îndeplinit specificaţiile de performanţă ColorLok, folosesc logo-ul ColorLok şi sunt comercializate în toată lumea.  În România, hârtia HP este distribuită de EuroPapier.

SURSA
: HP