Incepand cu 21 Ianuarie 2009, hotelul InterContinental Bucuresti are un nou General Manager – Marten Schoenrock. Acesta il inlocuieste pe Jonathan Soper, dupa un mandat de doi ani la conducerea hotelului.

La 42 de ani, Marten Schoenrock are o experienta vasta in industria hoteliera si o vechime de 17 ani in cadrul lantului hotelier InterContinental Hotels Group. Schoenrock vine la Bucuresti de pe pozitia de Hotel Manager, pe care a ocupat-o la InterContinental Berlin in ultimii doi ani. 

Viena, Koln, Leipzig, Chicago, Dallas, Tashkent sunt alte cateva dintre locatiile InterContinental in care Schoenrock a ocupat posturi precum Cost Controller, Assistant Front Office Manager si Director de F&B.

Schoenrock a asistat la numeroase schimbari si restructurari in cadrul hotelurilor in care a lucrat. In timpul mandatului pe care l-a avut la InterContinental Dallas, Schoenrock a fost responsabil cu renovarea a  peste 500 de camere, fapt care constituie un avantaj pentru Hotelul InterContinental Bucuresti, a carui renovare a inceput in acest an, cu etajul 21.

Sursa: InterContinental