Horoscop weekend 26-27 septembrie. Cea mai aiurită zodie. Acest weekend nu începe prea bine pentru ea

BERBEC   

Aspecte amestecate, evită confuziile şi interpretările greşite, mai ales în casă, în familie. În acest weekend, dacă nu înţelegi ceva, mai bine cere precizări, decât să încurci lucrurile. Mai exact sâmbătă dimineaţa, eşti pus în faţa unei decizii. Să stai acasă cu pisica sau căţeluşul sau să ieşi pe seară în frig pentru cine ştie ce fiţe la cluburi şi/sau peteceri incerte. Sau să trăbăluieşti plenar în bucătărie pentru cele cinci feluri de mâncare pentru săptămâna viitoare. Sfatul meu este să stai cu necuvîntătoarele. Animăluţele nu mint, nu trădează, nu bârfesc, nu invidiază. Au după cum bine spunea Carl Sagan o capacitate deosebită de a recunoşte binele. Iar dacă le faci rău – te muşcă sau zgârie, direct şi fără intrigi pe la spate.

Horoscop weekend 26-27 septembrie. Cea mai aiurită zodie. Acest weekend nu începe prea bine pentru ea

TAUR  

Vezi-ţi de treburile tale, cele obişnuite de weeknend, zâmbeşte, du-te la un film, distrează-te cu prietenii, fii calm şi senin! Nu e niciun motiv de panică, presa exgerează, ca deobicei! Este sâmbătă, zi de relaxare şi odihnă, aşa că tu ai tendinţa să eviţi orice discuţie, orice activitate, orice fel de efort. Minimum necesar cerut este să dai dovadă de bunăvoinţă! O persoană care te-a dezămăgit, sau evitat, în ultimul timp încearcă în acest weekend să-şi răscumpere păcatele. Atenţie la datele primite, deoarece de multe ori reprezintă părerea (de rău) celui în cauză şi nu o descriere cât mai apropiată de realitate. Experienţa bate mai intotdeauna iscusinţa!

GEMENI  

Dedică ziua activităţilor obişnuite de weekend, relaxare, cumpărături, vizite, poate un film nou. Nu face schimbări în program, noul nu îţi prieşte şi mai binele e duşmanul binelui! Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi.  Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Domeniul emoţional este bine aspectat. Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile sau explicaţiile şi deciziile privind sfera socială, relaţiile cu prietenii.  Problemele personale nu sunt bine aspectate. Ideea este că uneori ai nevoie de puţină singurătate ca să ai o perspectivă mai bună asupra vieţii personale şi weekendul acesta este un bun prilej. Paradoxala situaţie!

Horoscop weekend 26-27 septembrie. Cea mai aiurită zodie. Acest weekend nu începe prea bine pentru ea

RAC

Tendinţa acestui weekend este către un ritm redus, de cruţare, distracţie, relaxare şi odihnă. Se apropie sezonul rece cu mult consum de energie şi cu nopţi lungi, fă de pe acum provizie de somn! Sâmbătă este o zi ceva mai plictisitoare şi enervantă, în acelaşi timp. Evită intervenţiile bruşte şi deciziile pripite, mai ales dacă eşti solicitat să dai o mână de ajutor în casă. Leagă-te la cap pentru ca o să te doară! Duminică, ceva migrene din cauza unor tensiuni neaşteptate în anturaj. Le rezolvi cu diplomaţie şi treci mai departe. Nu te repezi să tragi concluzii după barfe, zvonuri si intrigi, sau după televizor. Lumea pare că are probleme de comportament grave de tot  şi nu este niciun motiv să o iei şi tu razna!

Horoscop weekend 26-27 septembrie. Cea mai aiurită zodie. Acest weekend nu începe prea bine pentru ea

LEU  

Lucruri importante, sâmbătă. Duminică nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere, ci determină prin ajustări succesive, ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine! Orice rău spre bine, astăzi descoperi unele lucruri, mai greu de acceptat, despre persoane din anturajul tău. Eşti încă în formă bună, dar trebuie să te pregăteşti pentru o cădere de energie. Nu trebuie să te oboseşti peste măsură, deja eşti într-o starea de oboseală cronică. In acest weekend o sa realizezi că nu contează „ce” faci, ba mai mult, nici nu conteaza „cum” faci, ci este important „pentru cine”!  Nu te repezi imediat ce auzi o intriga. Uneori leii se prind în capcană cu mâncare pentru pisici, adică ascultă pe primul venit fără să mai verifice. Reflectează cui foloseste situaţia, „cui prodest”, ca în cărţile scrise de Agatha Christie. 

FECIOARĂ

Cei pe care îi întâlneşti în acest weekend par că sunt binevoitori. Duminică, afacerile tale personale sunt bine aspectate, nu uita de mărţişor. Cineva aşteaptă un răspuns, lasă-l să aştepte! Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obişnuită, dar fără evenimente notabile. O zi care trece repede, pentru că seamănă cu altă zi! Weekendul acesta este o perioadă de aşteptare şi relaxare.  Ai, în sfârşit, răspunsul la acţiunile tale din ultimul timp, răspunsurile pe care le aştepţi – din domeniul social şi al interacţiunilor dintre diferiţi oameni cu care ai comunicat în ultimul timp. Adică primeşti un telefon sau un mesaj pe care îl cam aşteptai.  

Horoscop weekend 26-27 septembrie. Cea mai aiurită zodie. Acest weekend nu începe prea bine pentru ea

BALANŢĂ   

Dimineaţa de sâmbătă enervantă, ai uitat să cumperi ceva. Pâine, cafea, sau mâncare pentru pisică? Weekendul acesta nu e o perioadă în care să faci schimbări importante, pe niciun plan, stai liniştit! Astăzi găseşti motive de satisfacţie tocmai acolo unde credeai că o să ai probleme. Este sâmbătă, aşa că stelele indică un program de relaxare şi distracţii. Redu ritmul şi vei avea rezultate! Supraveghează-ţi, în acest weekend, cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, să investeşti utopic în propria imagine. De asemenea – vechea ta problema – amorul. Cu o astfel de configuratie astrologica, ca în zilele acestui weekend de martie, te indragosteşti uşor şi de cine nu trebuie, dar egoismul bine temperat te salveaza de deceptii!  

SCORPION 

Un weekend dedicat acţiunii, reacţiei, intervenţiei. Timpul proiectelor a trecut, acum trebuie să realizezi ce ţi-ai propus cu tenacitate şi fără să ţii cont de comentariile răutăcioase. Sâmbătă programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Un fenomen meteo, sau o întârziere a unei persoane sau obiect îţi strică buna dispoziţie, dar nu pentru mult timp! Pe total weekendul  este o perioadă bună, dar atenţie la deplasări sau călătorii!

Horoscop weekend 26-27 septembrie. Cea mai aiurită zodie. Acest weekend nu începe prea bine pentru ea

SĂGETĂTOR 

Eşti în postura plăcută nativilor să acţioneze, să fie în activitate. Ziua este favorabilă pentru începerea unor proiecte noi, numai după ce te interesezi de înţelegerile trecute. Lumea uită! Sâmbăta este, totusi, mai densă pentru că trebuie să pui cap la cap nişte date, informaţii, zvonuri care nu par a avea legătură, dar pentru tine înseamnă ceva. Adică juci rolul unui detectiv particular. Fără să faci parte din personajele Agathei Christie, de exemplu Hercule Poirot, care îmi place atât de mult, ei bine, în acest weekend ascultă cu atenţie şi nu întrerupe persoanele care fac destăinuiri. Nici nu ştii câte poţi să afli, pentru că adevărul este întotdeauna dincolo de noi. 

CAPRICORN 

Weekendul este dens şi aglomerat, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Sâmbătă, primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă – o veste bună. Duminică, poate, un film bun! Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, veşti bune de la rude sau prieteni. Seară de sâmbătă relaxantă şi plăcută. Poate la un film, poate la un concert, poate la un club neagresiv, duscret, plăcut şi care nu ia foc. Duminica este zi de aranjat şi verificat garderoba pentru sezonul mai cald, care pare că se apropie, în sfârşit. Sigur, nu toată ziua, mai este timp şi de o discuţie, de o prăjitură cu o cafea şi poate şi de un film bun. Şi poţi începe să citeşti un roman-fluviu, sau să vezi un film nou, ştiu că îţi plac ficţiunile istorice! 

Horoscop weekend 26-27 septembrie. Cea mai aiurită zodie. Acest weekend nu începe prea bine pentru ea

VĂRSĂTOR  

Domeniul emoţional este bine aspectat. Cu mai mult pragmatism şi mai puţine iluzii poţi să te simţi chiar confortabil. Frecventează prietenii care te fac să te simţi bine şi chiar răsfăţat. Reuşeşti să cazi de acord şi să închei o alianţă cu cineva din anturaj, sau cu cineva din famile. Bunătatea caracteristică zodiei te face să crezi că e în avantajul tău. Oare chiar aşa să fie? Conjunctura îţi indică un weekend în care trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovadă de inspiraţie, atât în relaţiile de familie cât şi cu prietenii sau partenerii. În acest weekend nu ar trebui să faci mari cheltuieli.

Horoscop weekend 26-27 septembrie. Cea mai aiurită zodie. Acest weekend nu începe prea bine pentru ea

PEŞTI 

Planurile făcute în sfera personală, care încep în acest weekend, pot aduce, în viitor, rezultate bune. O dispoziţie schimbătoare iţi poate marca duminica. De vină este Soarele din Balanță! Sâmbăta aceasta evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Nu te lăsa invadat de interesele şi pretenţiile celor din jur. Refuză elegant! Repausul este poate, cea mai mare dintre încercări. Întotdeauna îţi faci programe peste programe şi duminică seara realizezi că nu ai avut timp. Nicio problemă! În acest weekend ai nevoie doar de repaos şi relaxare, dar şi de distracţie, de şampanie şi caviar. Distrează-te!

Horoscop weekend 26-27 septembrie. Cea mai aiurită zodie. Acest weekend nu începe prea bine pentru ea