Horoscop vineri, 23 decembrie! Cea mai credulă zodie. Nu da crezare tuturor zvonurilor

BERBEC  Astăzi te invadează îndoiala şi nesiguranţa, lucru rar la tine. Dar, păstrează-ţi calmul şi umorul, mai ales în familie. Nu cheltui mult, un preţ mare nu înseamnă neapărat şi o calitate bună! Veşti bune. Repet, nu cheltui mai mult decât ţi se pare decent, mai ales la comenzile online.

TAUR  Zilele nefaste au trecut, ce este mai rău, s-a risipit! Spiritul Crăciunului! Dar, este dificil să ai o minte rece. În plus ai şi de calmat şi de risipit frica și panica partenerului(ei) dacă eşti în duo. Prietenul la nevoie se cunoaşte, dar nu încerca astăzi să ceri ajutor, verificând proverbul, pentru că, s-ar putea să ai surprize, și nu din cele plăcute.

GEMENI   O zi interesantă, în care tot ceea ce spui poate fi important. Nu crede că ai succes oricum, fii organizat în discuţii, adună argumente şi dovezi. Fii generos doar cu cine merită într-adevăr. Trebuie să continui, pentru că întâmplarea din trecutul apropiat nu a fost opera ta. Aşa au căzut lucrurile, aşa a vrut destinul! Dar poţi îmbunătăţi situaţia prin deciziile tale de astăzi!

RAC  O parte din zodie se pregăteşte pentru iarnă grea, ger, viscol. Cealaltă parte se pregătește de Crăciun, cu cadouri, bomboane, portocale și banane. Programul tău se tot schimbă, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente.  O zi aglomerată, cu o seară plăcută.

Horoscop vineri, 23 decembrie! Cea mai credulă zodie. Nu da crezare tuturor zvonurilor

LEU   Conjunctură favorabilă în domeniul sentimental. Profesional, o zi plină, densă, dar nu neplăcută. Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, pentru că eşti într-o stare senină şi echilibrată. Poţi convinge astăzi cu uşurinţă, aşa că nu ezita. Totuşi, evită semnele de apă, pentru că nu vei cădea de acord, în niciun fel, nici asupra fondului, nici asupra formei. Seară plăcută.

FECIOARĂ   Analizează mai bine detaliilor si convoacă familia, prietenii, colegii. De fapt, tu nu ai înţeles ce vor ei, iar ei, de fapt, îţi vor numai binele. Propune o „pace indiană” cu vin fiert! Spiritul Crăciunului! Configurațiile şi aspectele planetare oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme.

BALANŢĂ  Încearcă să găseşti astăzi soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată, după cum arată planetele colective Saturn din Vărsător şi Uranus din Taur, în suspensie, sau cu o rezolvare parţială temporară. Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la convorbirile la mobil sau pe reţea, evită confuziile.

SCORPION   Nu mai fi risipitor, nu mai arunca banii pe o mulţime de lucruri mărunte, dar seducătoare. Fii chibzuit şi cumpăra un singur obiect important şi de bună calitate, care îţi este necesar. Fă-ți cadouri de Crăciun folositoare. O zi densă, cu oboseală în această perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraîncărcat  – sau tocmai de aceea. Se aproprie nişte termene, sfârșitul anului, nervozitatea creşte.

Horoscop vineri, 23 decembrie! Cea mai credulă zodie. Nu da crezare tuturor zvonurilor

SĂGETĂTOR   Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Conjunctura astrologică arată că timpul lucrează pentru tine! Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie, pe seară, în familie, acasă.

CAPRICORN  Munca considerabilă pe care ai depus-o cu o grijă deosebită în anul acesta, care mai are doar o săptămână, cu perfecţionismul specific zodiei îşi găseşte răsplata în această perioadă, începând chiar cu ziua de astăzi. O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii, sau Berbecii.

VĂRSĂTOR  Controlează exagerările în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de ajutor şi cooperare.  Cei pe care îi întâlneşti astăzi pe net par că sunt binevoitori faţă de interesele tale strategice. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la rude, la familie, sau la prietenii buni, la anturajul apropiat, în general.

PEŞTI  Urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. De multe ori lucrurile sunt dezarmant de simple şi azi este o zi simplă! Acţionează, lasă analizele sofisticate şi filozofia pe altă dată. O zi liniştită în care te gândeşti la iarna pe care ai început-o. Adică la cheltuielile cu impozitele, la cizme, la cojocele, la combustibil! Şi totuşi, ciclicitatea vieţii este așa de complexă!