Horoscop vineri, 22 decembrie. Zodia care nu trebuie să se lase copleșită de gânduri rele

Horoscop vineri 22 decembrie. BERBEC În această frumoasă zi de vineri, ziua Solstițiului de iarnă, latura ta romantică pare a fi cea care are prioritate astăzi. Farmecul tău completează, perfect, tabloul. Dacă îți dorești complimente de la cei din jur, ai toate șansele să le primești. Acest lucru te poate menține într-o dispoziție bună toată ziua. Pe seară, poate fi nevoie să faci un compromis conjugal, în ceea ce privește unele planuri.

TAUR Calitatea zilei tale poate depinde, mai ales, de reacțiile tale, de adaptabilitatea și de bunăvoința ta. Atmosfera zilei de Solstițiu de iarnă pare a fi înflăcărată, activă, binevoitoare și eficientă. Dacă încerci să i te opui, poți fi depășit de cineva fie mai tânăr, fie mai puternic, mai flexibil sau mai modern decât tine! Financiar, poate fi oportun să urmează-ți sfaturile date de cineva apropiat, nu ar trebui să ai de ce să regreți.

GEMENI Ziua Solstițiului de iarnă, deși este cea mai scurtă zi din an, ție ți se poate părea nefiresc de lungă, cel mai probabil din cauza unei acumulări îngrijorătoare de oboseală, combinată cu unele mici probleme de sănătate, care te pot încetini. Vestea bună este că nu se anticipează niciun conflict, ci, mai degrabă, o atmosferă de calm și de ajutor reciproc cu colegii de birou.

RAC Vineri, nu te lăsa copleșit de gânduri negre, ești capabil să înfrunți orice, dacă nu ai nicio îndoială că îți poți atinge obiectivele. Aproape că te bucuri că este ziua cea mai scurtă din an, pentru că poate fi o zi în care reacțiile tale pot fi prost înțelese, iar ezitările tale, judecate sever. Tot ce poți face este să-ți întărești autodisciplina, pentru a putea contribui mai eficient la atmosfera de astăzi, dominată de seriozitate și simțul datoriei.

Horoscop vineri, 22 decembrie. Zodia care nu trebuie să se lase copleșită de gânduri rele

LEU  Puțină disciplină poate fi binevenită în această zi de vineri, ziua Solstițiului de iarnă. Suficientă, cât pentru a reseta contoarele, de preferat cele emoționale. Profită de această ocazie pentru a întări legăturile care sunt importante pentru tine. Rutina ta zilnică poate fi  plină de lecții valoroase pentru a-ți echilibra perfect existența, beneficiind atât de siguranță, confort, cât și de creativitate și noutate.

FECIOARĂ Ziua Solstițiului de iarnă, deși scurtă, se prefigurează a fi dinamică și interesantă din punct de vedere social. Poți avea șansa să-ți prezenți ideile, să iei inițiative, să contezi pe aprobarea celor din jur sau să investești într-un nou proiect. În orice caz, poți avea toate atuurile de care ai nevoie pentru a obține o împlinire personală important. Cu cât bifezi mai multe lucruri de pe listă azi, cu atât te poți simți mai fericit.

BALANŢĂ  Gata și cu excesele. Astăzi, de ziua Solstițiului de iarnă, conjunctura astrală amintește despre a lucra în profunzime și a te afirma pentru a vedea mai bine viitorul. Stelele îți pot promite bucurii dulci și, poate, împăcarea cu cineva drag inimii tale. E posibil să trebuiască să ai multă voință, dacă dorești să obții sprijin financiar de la bănci sau de la alți creditori. Afacerile tale se pot afla într-un impas.

SCORPION Astăzi, de ziua Solstițiului de iarnă, atmosfera propice a zilei îți poate permite să creezi un spațiu pentru ideile tale și proiectele tale viitoare, încercând să-ți consolidezi toate realizările de până acum, pentru a putea evolua fără a pierde nimic pe parcurs. Ai putea, în aceast demers, să găsești sfaturi și sprijin în mediul tău apropiat: oamenii pot fi disponibili și de ajutor, astăzi.

horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop vineri, 22 decembrie. Zodia care nu trebuie să se lase copleșită de gânduri rele

SĂGETĂTOR Nu te lăsa sedus de unele miraje sau de cântecul sirenelor. Faima se poate obține și se poate pierde foarte ușor. Trebuie să fii pe deplin conștient de acest lucru. Clienții tăi îți sunt loiali. Ai o reputație serioasă, care se asociază cu marile tale calități manageriale. Oamenii se pot întoarce la tine foarte lesne, pentru că au încredere în tine. Dacă ai avut unele neînțelegeri, în cuplu, este foarte probabil ca norii să se risipească începând de azi.

CAPRICORN Ziua Solstițiului de iarnă pare să fie una benefică pentru tine. Oameni de rang înalt, influenți sau celebri pot deveni accesibili pentru tine și, chiar, binevoitori. Poți profita de acest lucru pentru a găsi un sprijin interesant pentru următoarele activități pe care le ai în plan. Toată această forfotă te poate obosi puțin, nu exagera, ai grijă de tine. Mai lasă deoparte conformismul și fă ceea ce îți place, măcar în cea mai scurtă zi din an, poți considera că nu se pune!

VĂRSĂTOR Vineri, de ziua Solstițiului de iarnă, pari să intri într-un nou ciclu care îți poate crește profunzimea gândurilor și îți poate oferi o bună doză de optimism. Lasă-te copleșit de bucurie, mulțumire și chiar de izbucniri de entuziasm. Poți simți o nevoie puternică de a găsi noi posibilități de câștig financiar. Te poți baza pe flerul tău pentru:

  • a stabili contacte benefice pentru viitorul tău
  • pentru a începe, cu pricepere, negocierile

PEŞTI Pari să foarte ocupat cu afacerea ta, care poate fi în plină expansiune. Pari să perseverezi în direcția corectă în acțiunile tale. Anduranța este atuul tău major, dar te poți simți inconfortabil să te impui. Desfășoară-ți activitățile cu discreție, cel mai probabil este doar temporar. Ai grijă să nu abuzezi de influența ta pentru a manipula, la întâmplare, inimile și conștiințele oamenilor. În caz contrar, riști să provoci crize, despărțiri sau învinuiri.