Horoscop vineri, 20 mai! O zodie este extrem de încăpățânată. Nu ai ceda nici în ruptul capului

BERBEC  Oare praful de puşcă nu este un amestec? Amestecul de substanţe, dar şi de oameni, pare a fi periculos. Astăzi încearcă să nu te amesteci cu cei care sunt foarte diferiţi faţă de tine!

Nevoia imperioasă să fi în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea, te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Astăzi descoperă-ţi talentele, abilităţile dar şi limitările şi defectele.

Ideile noi îţi merg la suflet, mai ales în cursul dimineţii. Pe seară trebuie să respecţi o anumită ordine, nu pune carul înaintea boilor, cum spune vorba veche românească.

TAUR   Conjunctura te avantajeză în comunicaţie, să fii elocvent. Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din jurul tău, dacă reuşeşti să aduci suficiente argumente logice.

Fă-ţi o legendă, o imagine care să corespundă preferinţelor anturajului şi o să ai toate avantajele. O strategie de relaţii publice este mult mai de folos decât vorbe, bârfe şi intrigi de doi bani.

Nu uita că ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur! Totuşi o anumită logică, gândirea raţională şi carteziană nu te ocoleşte astăzi!

GEMENI   Zi de vineri care pare favorabilă. Mai ales dimineaţa, la muncă, când ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Atenţia ta se îndreaptă către o problemă mai veche, care te obsedează.

Rezolvă cu mult calm discuţiile cu partenerii sau prietenii, un zâmbet şi o bătaie pe umăr pot rezolva mai multe decât ameninţările şi învinuirile.

Da-i Cezarului ce este al Cezarului! Şi după ce-i dai, nu-i scote sufletul amintindu-i cât eşti de darnic, la fiecare zece minute! O zi plină de emoţii şi sentimente puternice, pastelate de faptul că sunt, majoritatea, în registrul bun.

RAC   Stăpâneşte-te, eşti prea emotiv şi nu te concentrezi suficient! Încearcă să fii obiectiv, să aplici legea lui Ohm: „fii om cu mine, ca să fiu om cu tine!” Fizica socială, o disciplină nouă!

Vremea schimbătoare, ideile noi, te avantajeaza şi te inspira să începi noi proiecte, să ai noi direcții de dezvoltare. Esti intr-o perioada creativa.

Atenţie astăzi şi la zilele următoare, deoarece îţi va fi solicitat sprijinul într-o problemă, care nu este chiar din domeniul tău de expertiză, dar pe care o poți rezolva foarte profitabil. Toată lumea o să fie mulţumită, spune horoscopul tău.

Horoscop vineri, 20 mai! O zodie este extrem de încăpățânată. Nu ai ceda nici în ruptul capului

LEU   Ai un obstacol de trecut, dar lasă grija, concentrează-te suficient şi așa poţi reuşi, – stelele îţi sunt favorabile. Dacă este vorba despre un examen, cu atât mai bine, poţi să ai succes!

Căldura sufletească şi investiţiile spirituale făcute astăzi pot aduce dividente plăcute în viitor. Astepti un calator, dar nu călătoresti. Nu este o zi în care sa faci schimbari esentiale.

Din trecutul tau apare o situaţie uitată, dar pe care poti să o rezolvi rapid cu ajutorul celor din jurul tău. Nu te baga în sufletul şi problemele altora.

FECIOARĂ  Pentru tine, se apropie perioada de concediu, vacanţa de vară. Ar trebui să faci chiar de astăzi aranjamentele necesare, rezervările şi tot jocul.

Poţi să ceri şi un sfat competent, nu strică niciodată. O zi ceva mai plictisitoare şi enervantă, în acelaşi timp. Evită intervenţiile bruşte şi deciziile pripite. Investiţiile făcute astăzi se vor dovedi foarte profitabile.

Trebuie sa dai curs analizei pertinente care te caracterizează. Analiză bine investita, care poate aduce in viitor dividende foarte frumoase. Spirituale sau materiale, depinde în ce investesti.

BALANŢĂ   Nu eşti în cea mai bună zi a săptămânii, ceva te irită, te enervează. Caută să descoperi cauzele, nu să combaţi efectele cu măsuri cosmetice politic corect. Lucrul bine făcut! Proiectele începute în această perioadă pot aduce rezultate bune.

Paradoxal, pentru că ziua nu este foarte favorabilă! Totuşi este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doresti sa cumperi echipamente pentru menaj.

Seara este mai putin prielnică, dar cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, poți evita neplăcerile. O nouă relaţie de dragoste sau reprinderea unei legături mai vechi, pentru un procent din zodie.

SCORPION  Astăzi, dacă depinde de tine, amână! Dacă nu, fiind vorba de un obstacol, sau de altfel de prag, trebuie să dai dovadă de îndrăzneală. Sau la bal, sau la spital, norocul ajută pe cei curajoşi!

Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare. Posibile schimbări şi veşti plăcute.

O perioadă indicată pentru studiu şi activitate laborioasă. Noi prietenii sau relaţii vor face perioada zilei de astăzi, mai precis pe seară, interesantă.

Horoscop vineri, 20 mai! O zodie este extrem de încăpățânată. Nu ai ceda nici în ruptul capului

SĂGETĂTOR  Nu trebuie să te grăbeşti, nu lua decizii în grabă. Stai puţin, respiră adânc, numără până la zece şi analizează cu atenţie. De multe ori raspunsul problemei se găseşte chiar în întrebare!

Evită persoanele pretenţioase, cu fiţe, gen vampiri energetici. Te sleiesc de energie şi te şi enervează. Astăzi pe lângă seducţie şi încăpăţânarea ta este la cote maxime. Nu ai ceda la părerea ta, în ruptul capului! Ca să nu-ţi rupă cineva capul, pregăteşte-ţi o ieşire onorabilă, planul “B”.

Curajul tău este răsplătit astăzi. Curajul de care ai dat dovadă în trecut şi ai luat o atitudine tranşantă. Pe seară realizezi că ar trebui să-ţi mai triezi cunoştiinţele care se autointituleză prieteni. Renunţă la balastul sentimental şi salvezi corabia intereselor tale personale!

CAPRICORN  Ai probleme, ai decepţii. Dar cine nu are! Gândeşte pozitiv, fii optimist şi caută să minimalizezi necazurile. Mâine, poate să fie mai rău! Dar dacă o să fie mai bine? Ia gândeşte-te…

O veste bună de la prieteni, sau din presă. Un incident neplăcut, sau o gafa monumentala, pot fi evitate cu prudenţă şi respectarea regulilor jocului.

În orice caz, responsabilităţi crescute, acasă şi la serviciu, sau la şcoala, te bagă în corzi. Ai nevoie de mai mulţi bani şi nu ştii de unde. Problema nu se rezolvă astăzi, mai ai răbdare!

VĂRSĂTOR   Vine sezonul foarte cald, vara cea toridă, toată lumea se grăbeşte. Ia-ţi un moment de respiro şi vezi pe cine poţi să te bazezi din jurul tău. Este  momentul favorabil să te gândeşti la ceva nou!

Ziua de astăzi este o perioadă mai stabilă şi cu şanse mai mari de succes, atât profesionale cât şi în amor. Un prilej, o oportunitate pe care nu trebuie să o scapi, mai pe seară, mai ales că este în ciuda sau chiar în paguba unui nesuferit dintr-o zodie de foc.

Este un armistiţiu înainte ca mâine să o iei de la capăt. Dar este în avantajul tău.

PEŞTI  Te-ai pregătit îndelung, ai competenţa şi cunoştiinţele necesare. Cu toate că ai o atitudine defensivă, crezi că ai mai trecut prin aşa ceva, trebuie să dai dovadă de calm şi poţi reuşi!

Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu lua decizii importante, nu intra în jocul altora, impune-ţi propriile regului, dar nu juca de unul singur. Întotdeauna trebuie să existe ceva ascuns, neexplicabil, tainic, ceva greu de explicat.

Eşti obosit şi ai nevoie de un răgaz. Oferă-ţi seara acesta ca să te relaxezi. Competiţia este bună dar nu trebuie să stoarcă din tine ultima picătură de energie!

Horoscop vineri, 20 mai! O zodie este extrem de încăpățânată. Nu ai ceda nici în ruptul capului