Horoscop sâmbătă, 18 martie. Cea mai dependentă zodie. Întărește-ți caracterul pentru a nu fi dezamăgit

BERBEC   Sâmbătă îţi stăpâneşti bine pornirile şi emoţiile. O veste sau o întâlnire îţi aduce aminte de un episod nu prea plăcut din trecut. Poți fi pe creasta valului toată ziua. Eviți grijile prin felul tău de a fi. Se simte o slăbiciune legată de lipsa somnului, ar fi bine să faci eforturi pentru a merge la culcare mai devreme. Conjunctura astrologică te sfătuieşte să foloseşti sâmbăta aceasta şi tot weekend-ul, ca să te relaxezi şi să te odihneşti. Eşti obosit şi trebuie să eviţi să devii obosit cronic!

TAUR    În această sâmbătă ai chef să ieși, să te miști, să vorbești, să râzi, dar parcă te întâlnești cu puțin succes personal, fiecare își vede de micile treburi și te simți puțin exclus dintr-o agitație care, totuși, ai vrea și tu să faci parte. Relațiile din această zi sunt protejate și probabil să evolueze în povești sentimentale armonioase. Niciun cuvânt mai sus decât celălalt, nici un gest nepotrivit, în toate împrejurările, poți avea arta și modul de a te face iubit!

GEMENI  Sâmbătă ai o atitudine inspirată. Acordați atenție cheltuielilor domniei tale, astăzi nu este momentul să invesești, să cumpări sau să vinzi. Te confrunți cu o problemă care trebuie rezolvată. S-ar putea să găsești o soluție, mai ales când vine vorba de finanțele tale sau de relațiile tale. Acesta este momentul să pornești în noi descoperiri sau să investești în alte domenii ale cunoașterii. Datorită ușurinței tale naturale în comunicare, poți câștiga clienți sau parteneri neaștepți.

RAC    Este timpul să punem capăt unui dezacord. Vei putea găsi cuvintele potrivite, fără a distorsiona nimic. Va trebui să-ți reîncarci bateriile, ar fi o idee bună să acorzi un timp de relaxare, să iei lucrurile în propriile mâini. Ai idei bune pentru a-ți echilibra toate relațiile, viziunea ta este mai obiectivă. Acest climat te ajută să te împaci cu cei dragi și să dezvolți noi relații pozitive.

Horoscop sâmbătă, 18 martie. Cea mai dependentă zodie. Întărește-ți caracterul pentru a nu fi dezamăgit

LEU   Sâmbătă, probabil, una, sau câteva surprize plăcute. Astăzi, dorințele tale îți susțin buna administrație casnică. O întâlnire de echipă, familia, prietenii, îți poate oferi oportunitatea de a te exprima. Ai o anumită viziune asupra lucrurilor sau a organizării muncii în cămin. Modul în care le prezinți este eficient. Ești ascultat. Nicio problemă să te plictisești în această sâmbătă! Îți va plăcea să dai frâu liber imaginației pentru a organiza ieșiri distractive.

FECIOARĂ   În această sâmbătă vezi fiecare situație, fiecare persoană din viața domniei tale ca pe o oportunitate de a te afirma, de a te îmbunătăți, de a iubi. Te vei intari si vei scapa de ceea ce nu iti mai place. Ești în formă bună!  Dacă ai avut ceva de cerut: o favoare sau o declarație de făcut, grăbește-te să-ți exprimi argumentele cu diplomația care te caracterizează, ai toate șansele să fii ascultat, înțeles și, poate, să ți se îndeplinească dorința…

BALANŢĂ   Atuurile tale sunt scoase la iveală, ești atrăgător și într-o formă grozavă dar trebuie totuși să ai grijă să te ferești de lingușitori, ipocriți sau mincinoși, ești încă prea dependent de stima celorlalți, întărește-ți caracterul pentru a nu fi dezamăgit! La nivel afectiv, această sâmbătă împinge fluxul principal către înțelegere, armonie și… iubire! Cu toate acestea, nimic nu este garantat. Păstrează-ți calmul și bunul simț pentru a nu cădea de sus odată ce această influență a trecut.

SCORPION  Sensibilitatea și deschiderea minții îți pot permite să-i înțelegi mai bine pe cei din jur și să-i ajuți să găsească soluții la orice problemă. Excesele de tot felul nu sunt recomandate, fii moderat! O zi obişnuită de sâmbătă, plată, poate plictisitoare. Sănătatea nu-ţi este afectată, dar este bine să fii prudent, mai ales la capriciile vremii, la schimbările bruşte de temperatură. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe.

Horoscop sâmbătă, 18 martie. Cea mai dependentă zodie. Întărește-ți caracterul pentru a nu fi dezamăgit

SĂGETĂTOR  Sâmbăta te ajută să te înţelegeţi mai bine cu cei apropiaţi. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă sunt de la televizor.  Încrederea în sine îți revine și renunți la simțul critic pentru a merge mai departe și a te deschide mai ușor către ceilalți, din jurul tău, familie, prieteni. În sfârșit, îndrăznești să ieși din carapacea ta și să acționezi colectiv

CAPRICORN    Îți aduni trupele pentru o seară cu prietenii? În mod ideal, tema serii ar fi un bal costumat, sau o petrecere în pijamale. Vrăjitoare și vampiri ar fi acolo, dar și animăluțele familiei. Orice ai decide, îți vei păstra întotdeauna eleganța și bucuria așa că îndrăznește! O ușoară tendință de a refuza compromisul te provoacă să găsești un teren comun. Dacă conduci o echipă, sau trebuie să organizezi un eveniment într-o asociație, familie etc vei lua o mulțime de decizii. Nu este pe gustul tuturor…

VĂRSĂTOR    Luna te îndeamnă să scoți la lumină aspecte ale unei situații care au fost ascunse cu grijă. Talentul tău de mediator va învinge în cele din urmă necazurile cauzate. Reușești să readuci armonia acolo unde domneau îndoiala și suspiciunea. Astrele te susțin în toți pașii tăi astăzi, poți fi uimit. Fie pentru munca de acasă, curățenie și ordine, sau pentru o situatie sentimentala implinita și in evolutie, risti sa fii foarte placut surprins.

PEŞTI   Gospodinele sunt în centrul atenției, între gustul lor de acasă, atmosfera lunară care încurajează convivialitatea de a împărtăși lucruri frumoase și bune, capacitățile tale de a-ți trata oaspeții sunt exagerate. Intuiția ta poate face o seară perfectă: ușoară, strălucitoare, într-o atmosferă armonioasă. Poți învăța multe despre natura umană observându-vă unul pe celălalt. Deosebit de expresivi, îți vorbesc despre aspirațiile lor, despre gusturile lor sau despre dezamăgirile lor. O mină grozavă de informații pentru a fi și mai priceput pe viitor, argumentând exact unde se duce acest viitor!