Horoscop sâmbătă, 11 septembrie. Momente cumplite pentru o zodie: O dimineaţă de sâmbătă derulată într-un ritm drăcesc

BERBEC   Mediul în care te afli te oboseşte ceva mai mult decât de obicei, dar găseşti oarecare compensaţie în faptul că reuşeşti să te distrezi bine, copios, aproape ca în adolescenţă! Sâmbătă, poziţia lui Venus indică prietenii noi şi petreceri reuşite, așa că fă un tur de telefoane pe la prieteni ca să vezi de unde sare invitaţia. Se poate să primeşti scurte veşti neaşteptate de la membrii familiei, de la anturaj.

TAUR   Munca considerabilă pe care ai depus-o cu o grijă deosebită, cu multă acurateţe şi cu tenacitatea zodiei îşi găseşte răsplata în această perioadă, începând chiar cu această sâmbătă! Eşti calm şi bine dispus şi nimic nu pare că te poată abate din programul tău obişnuit de weekend. Şi  îţi respecţi cu sfinţenie tabieturile de sâmbătă! Stelele şi conjunctura astrologica te avantajeaza astazi, protejandu-te eficace impotriva atacurilor familiei şi prietenilor care vor neapărat să-ți schimbe programul.

GEMENI   Trebuie să dai dovadă de calm, optimism, mai ales în relaţiile cu cei dragi, cu familia. Totul trece, nu spera şi nu ai teamă! Sâmbătă filozofezi că în viata este ca in supermarket, am mai spus asta, dar îmi face plăcere să repet: ai de unde alege, dar nu găseşti ce îţi trebuie. Daca te simti cumva zdrobit de refuzurile prietenilor si ale anturajului, în general, nu-ti risipi inutil energia ca sa demonstrezi că ai totuşi dreptate.

RAC   Prea multe veşti negative, prea multe necazuri – tragi tu concluzia veştilor din presă. Ţine minte că astăzi lumea are nevoie de poveşti frumoase și vorbe fermecatoare pentru a contrabalansa climatul violent și decadent. Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, veşti bune de departe. Seară de sâmbătă relaxantă şi plăcută. Poate la un film, poate la un concert în aer liber, poate la un club neagresiv, plăcut şi care nu ia foc – la un prieten, în curte.

Horoscop sâmbătă, 11 septembrie. Momente cumplite pentru o zodie: O dimineaţă de sâmbătă derulată într-un ritm drăcesc

LEU   Sâmbătă, o veste bună. Aşa că poţi să faci cinste prietenilor cu ceva rece, la o terasă, mai pe seară. Trebuie să mulţumeşti Destinului! Simţul tău imperial, posesiv ţinut prea mult în frâu se răzbuna sâmbătă. Discuţii cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Normal, că doar nu vrei să-ţi ghicească gândurile! Trebuie să faci, neapărat, ceva care îţi place mult, poate să vorbești mult cu un prieten, sau cafea scumpă, sau pur şi simplu să stai în pat.

FECIOARĂ   O dimineaţă de sâmbătă derulată într-un ritm drăcesc, Doamne, iartă-mă. Parcă ai fi Dante, în Infern! Trebuie să te relaxezi. Un masaj, la cumpărături, la stilist – sunt locuri unde poţi recupera! Nu tot ce este adevarat si drept trebuie, însă, spus in gura mare, trebuie sa dai dovada de mai multa diplomaţie şi tact in relatiile cu familia ta, cu anturajul tau. Sâmbătă seara sunt ceva petreceri la orizont, trebuie numai să alegi.

BALANŢĂ   Conjunctura te anunţă că domeniul avantajat în acest weekend este cel sentimental. Dacă ai cu cine, te poţi împăca pentru că ai mai mult noroc în dragoste! Dacă nu, oricum ai o perioadă bună! Sâmbătă, mesajul stelelor, repetat de mai multe ori, ca să înţelegi mai bine, aşa este pedagogic, este să dai dovadă de tenacitate şi consistenţă. Poate că este vorba de petrecerea de pe seara, sau de team building-ul de care esti responsabil, ceva de genul ăsta. În orice caz, distracţia este pe măsura dorinţei tale!

SCORPION   Datele din presă sunt contradictorii. Eşti dezorientat şi de veştile primite de la prietenii din străinătate. În weekend, trebuie să continui cu ceea ce ai început în domeniul personal. Sâmbătă ţine cont că mezalianţele şi amestecurile de religii şi rase au fost întotdeauna motive de conflicte, mai mari sau mai mici. Nu uita că o anumita rutina se cere în profesie, sau meserie si se numeste metoda, dar in dragoste trebuie sa aduci mereu ceva nou, ca sa-i intreții veşnic flacăra!

Horoscop sâmbătă, 11 septembrie. Momente cumplite pentru o zodie: O dimineaţă de sâmbătă derulată într-un ritm drăcesc

SĂGETĂTOR    Sâmbătă, Soarele, dacă apare, nu îţi este favorabil, aşa că, preventiv vorbind, evită expunera prelungită. Dar nici nu renunţa pentru că, se pare, razele solare sunt o sursă sigură şi unică de importanta vitamină „D”. Cel puţin aşa umblă zvonul pe net. Nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp, planifică-ţi secvenţial activitatea şi priorităţile tale. Un sfat, odihneşte-te mai mult!  Multe vorbe bune, care iţi fac multă placere, din partea unor persoane rezervate de obicei.

CAPRICORN    Sâmbătă, o veste bună urmată de o mică pierdere. Un obiect pe care-l găseşti, până la urmă. Ai mare nevoie de un sfat bun, de confirmarea unei atitudini aşa că… sună un prieten. Unul bun şi inteligent! Dupa cum spune înţeleptul, la un prieten trebuie să găseşti aprobarea faptelor tale, un pahar de apă şi un sfat bun! Bani găseşti și la bancomat! Nu trebuie sa forţezi lamurirea unor situatii.

VĂRSĂTOR   Fă puţin exerciţiu aristotelic, puţină gîndire logică nu strică în lumea ilogică din jur. Pentru că chiorul este rege în ţara orbilor! Sâmbătă horoscopul tău arată că iti este necesara o viata ceva mai activa, şi poti incepe cu plimbări scurte în aer curat, evitând aglomeratia. Debarasează-te de toate prejudecatile şi micile frâne psihice care ţi-au frânt elanul şi nu ţi-au permis să-ti araţi adevaratele calitaţi de organizator şi de ce nu, de arhitect amator.

PEŞTI  În acest weekend este indicat să-ţi oferi un moment de respiro şi să vezi în ce parte vrei să o iei. Sâmbătă, poate este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta.  Nu fii original cu orice pret. Trebuie doar sa inspiri incredere şi să asiguri pe cei din jur ca se pot baza pe tine, în orice împrejurare. Ai tendinţa, pentru unii supărătoare, de a fi permanent în ofensivă, să ţii la părerea ta şi să nu faci concesii, sau compromisuri, nimănui. Păstrează-ţi calmul şi umorul.

Sursa foto: Dreamstime