Horoscop sâmbătă, 10 aprilie. E cea mai sentimentală zodie. Cam tot ce își propune îi iese

BERBEC Sentimental, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. În această sâmbătă odihneşte-te, relaxează-te, poate distrează-te puţin şi lasă confesiunile pe mai târziu. Cam tot ce iti propui iti iese – asta pentru ca dai dovada de mult realism si bun simt. Stelele avantajeaza in mod special activităţile legate de domeniile: social şi amor. Nu că domeniile respective ar fi foarte importante pentru tine, dar sunt… sensibile! Este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter o să dobândeşti mai multe avantaje. Deci, ziua este favorabilă lucrurilor importante în domeniul social, în cel personal.

TAUR Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care vorbești în această sâmbătă. Nu promite, la rândul tău, nimic! O informaţie te avantajează, dar verifică, fii prudent, nu te repezi. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale in cursul dimineții. Şi o petrecere drăguţă la un Berbec care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau la un eveniment artistic, sau, public, pe net. Este şi o zi excelentă pentru cumpărături, vizite în familie, scurte ieşiri în oraş, sau mici plimbări prin magazine. Un weekend normal!

GEMENI Utilizează orele de lumină pentru treburile de sâmbătă. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Nu uita că timpul este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Sâmbătă dimineața, aspecte favorabile deciziilor importante de genul – fac sau nu fac curăţenie în toată casa şi asta pentru că programul de duminică este deja stabilit. De asemenea, sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul spectacolelor si filmelor pe care le poţi vedea online. Utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut, în casă, sau în afara ei.

RAC O zi de sâmbătă bună pentru cumpărături, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau la rude, în familie. Nu o să le faci tu pe toate, dar poţi alege ce-ţi place! Pe total, o zi plăcută de primăvară! Sâmbată, repet, este o zi placuta care se poate termina intr-o petrecere, în familie, în barul din bucătărie. Dar, poţi să ai și un drum scurt, dar cu profit. Ziua este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp! Asa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene! Trebuie, dacă ţii la sănătatea ta, să reduci viteza, să te odihneşti, să te relaxezi, să dormi!

Horoscop sâmbătă, 10 aprilie. E cea mai sentimentală zodie. Cam tot ce își propune îi iese

LEU În acest weekend eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită discuţiile în familie, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Zâmbeşte şi nu da replica imediat! Sâmbătă, cu Soarele, patronul tău, în aspecte bune, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi pentru timpul liber, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este sabbat, în sensul vechi iudeu de zi liberă, liturgică, sâmbătă.

FECIOARA O zi de sâmbătă favorabilă, în special la cumpărăturile săptămânale. Ocupă-te de programul tau obişnuit de weekend, poate uită-te la un spectacol online şi stelele spun ca totul o sa fie bine! Ceea ce nu trebuie să faci sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajungi acasă, nu-ţi mai place. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine, sau discuţiile în contradictoriu cu rudele, partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune şi/sau planuri de vânzare-cumpărare. Este zi liberă, nu se fac afaceri, sau ies prost.

BALANŢA Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie. Implică-te mai mult în treburile casnice, dar nu neglija programul tău. Nu exagera, calea de mijloc, cumpătarea, este drumul de urmat! Limitează-te la activităţile de rutină, de sâmbătă. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care vorbești, mai pe seară. Nu promite, la rândul tău, nimic!

SCORPION Ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi în această sâmbătă poţi să acţionezi. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu rata momentul! În această perioadă este bine să nu ai o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă. Evită orice decizie luată în stare emotivă. Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece poți constata ca nu ai cui să-i ceri ajutorul, dacă nu ai stabilit din timp, cine, ce face. Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta, sau măcar la un nou hobby – aşa, pur teoretic.

Horoscop sâmbătă, 10 aprilie. E cea mai sentimentală zodie. Cam tot ce își propune îi iese

SĂGETĂTOR Zi de cumpărături săptămânale. Normal, este sâmbătă. O zi obişnuită, ca multe alte zile de sâmbătă. Totuşi, ceva este schimbat, pentru că primeşti o veste, pe care, de fapt, nu o mai aşteptai! Perioada îţi este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii amoroase. Mari iubitori de natură, Săgetătorii probabil că vor alege să se piardă, undeva în mijlocul naturii, departe de aglomerație și de distopia sanitară. Ceea ce nu ştiu centaurii este că natura nu este deloc “mamă” şi că planeta aceasta, este, în general, un loc ostil. Natura este indiferentă, oamenii fac problemele!

CAPRICORN Toate drumurile sunt deschise! Eşti privit favorabil în acest weekend. Nu te risipi, nu risca în relaţii ambiţioase, trebuie să înaintezi cu prudenţa şi seriozitatea caracteristice zodiei. Cu ceva planete binevoitoare şi permanentul Pluton în zodie (plutocratule!), ei bine, aceasta configuratie face ca perioda în discuţie să fie benefică. Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Capricorn este în creştere – în special această sâmbătă. Poate fi o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei. Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, “rădăcinilor” – te poți simţi foarte bine in compania lor!

VĂRSĂTOR Viaţa ta sentimentală nu este suficient de intensă pe cât ai dori. Conjunctura astrologică indică un timp favorabil lămuririi unor relaţii sentimentale… călduţe. Ori la bal, ori la spital! Nu-ţi face griji, o să te descurci şi de data aceasta şi sâmbăta aceasta. Stelele şi vremea dar şi vremurile, puternice prin schimbari, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie. Din nou ai ceva de rezolvat în casă, dar numai în cursul prînzului. Dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine aspectate. Norocul este în această sâmbătă prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste obstacole fără să faci aproape niciun efort.

PEŞTI În acest weekend ai şansa să-ţi clarifici dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian şi să te relazexi. Sâmbătă dimineaţa se declanşează o mică criză, poate ai uitat să cumperi cafea… Perioada îţi este favorabilă. Sâmbătă, conjunctura face să-ţi crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Primeşti o informație neașteptată, plăcută, însă, sau ai o discuție neanunţată cu o persoană dragă. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp.

Horoscop sâmbătă, 10 aprilie. E cea mai sentimentală zodie. Cam tot ce își propune îi iese