BERBEC    O zi plină de energie. Rezolvă problemele urgente, dar şi fă puţină mişcare, poate dai zăpada din faţa blocului, sau din parcare. Încearcă să nu cedezi astăzi impulsurilor tale egocentrice. În cursul dimineţii evită disensiunile, mai ales dacă discuţi cu un colectiv de oameni. Nu da ocazia formării unor opinii colective. Mai ales dacă aceste opinii nu îţi sunt favorabile. Astăzi ai mai multă nevoie de bani. Nu prea găseşti. Sfârşitul zilei este apoteotic, cu toată turma de Berbeci umblând după bani pe la părinţi, prieteni, colegi, profesori, bănci, fonduri, cooperative de credit, cămătari etc. Pâna la urma oboseşti. Stelele nu spun dacă găseşti banii, ci doar că-i cauţi! 

TAUR   Astăzi este ziua potrivită să te ocupi de consolidarea relaţiilor sociale cu colegii de serviciu. Trebuie să sprijini pe cineva din anturajul apropiat care are nevoie de ajutorul tău! O zi nu foarte favorabilă. Cu prudenţă şi calm, trece! Nu da sau lua cu împrumut bani; în general orice afacere cu bani astăzi – nu este favorabilă. Astăzi planifică timpul cu atenţie, fii critic şi rezumă-te la fapte. Nu te baza pe zvonuri şi bîrfe – în perioada în cauză sunt înşelătoare. O dimineaţă plină şi cam plictisitoare, până la urmă. Urmată de o după amiază monotonă, dar, poate un film. Una dintre zilele acelea în care te întrebi mai târziu, ce ai făcut, de fapt ?! 

 

GEMENI   Conjunctura stelelor arată o perioadă bună pentru a-ţi face noi cunoştinţe în domeniul profesiei sau meseriei tale, deoarece domeniul social este foarte bine aspectat. Nu pleca la drum! Hârtiile semnate astăzi vor fi mai târziu lovite rapid de nulitate. Atenţie, deci, ce semnezi sau mai bine zis dacă semnezi. Ai sentimentul împlinirii dar şi senzaţia că „mai sunt multe de făcut”.  Nu apare nici un semn important de reorientare drastică şi dramatică a situaţiei tale. O zi favorabilă, deci, în special pentru activităţile de rutină. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie, mai pe seară. 

RAC   Natura ta defensivă îţi joacă astăzi o festă.  Ai impresia că dacă “stai în tranşee”, nu spui nimic şi stai cuminte nu se ia nimeni de tine. Greşeşti, atacul este cea mai bună apărare! Mare atenţie la circulaţie. Atenţie la cheltuieli. Nu lua in serios toate zvonurile, mai ales cele din domeniul financiar. Configuraţia stelelor arată o perioadă complexă cu multiple aspecte, care se succed rapid. Aşa cum am spus aspectele sunt complexe, aşa că te poţi aştepta şi la veşti mai puţin plăcute, legate de întârzieri sau de persoane care se dau la fund şi nu mai raspund la telefon. Atenţie la o posibilă dispută în familie sau cu partenerii. Dacă lucrurile se înfierbântă, poţi invoca o durere de măsele sau o întâlnire extrem de importantă.

 

LEU  Eşti aplaudat la scenă deschisă, pentru că astăzi ai un umor inteligent şi… leonian! Eşti irezistibil, la serviciu şi acasă, aşa că încearcă să-ţi rezolvi unele interese personale! Orele serii sunt cele mai favorabile. Sfârşitul săptămânii de muncă pare să fie foarte liniştit, chiar plictisitor. O dimineaţă plină şi cam plictisitoare, până la urmă.  Poţi folosi această zi ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut. Poţi, şi trebuie să faci mici schimbări în structurile tale personale, ordonează-ţi bugetul de venituri şi cheltuieli, „cash-flow”. Detaliile sunt mai importante, astăzi! S-ar putea să ai nevoie de ajutor şi tu! 

 

FECIOARA  Nu te lua după zvonuri, verifică şi controlează. Pe seară vei avea ocazia să verifici o informaţie, o bârfă mai veche, care te priveşte direct şi care ţi-a dat multă bătaie de cap în trecut. Cere mai multe informaţii pentru a lua o hotărâre. O zi excelentă de vineri pentru promovarea cu succes a intereselor personale. Noi idei par să se contureze. Mai tot ce faci reuşeşti. Mai pui încă o piatră, ca la jocul de Go, pe drumul succesului tău. Prietenii, familia, anturajul apropiat este avantajat de stele. Poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în compania lor.  

BALANŢA   Organizează-ţi inteligent munca, activitatea, altfel pierzi mai mult decât câştigi şi trebuie să ai şi puţin timp liber pentru tine! Atenţie la gerul care se lasă seara! O discuţie din a doua parte a zilei îţi vor clarifica o situaţie care pare scăpată de sub control. Dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. De asemenea, în afaceri sau dragoste nu lăsa nici o neclaritate în perioada menţionată, exprimă-te clar şi concis, ba mai repetă, la fel, dacă este nevoie.

SCORPION    Mici ambiţii personale care nu-ţi dădeau pace par să ajungă, azi, la o finalitate, la un rezultat. Bucură-te de reuşite alături de prietenii tăi şi aminteşte-ţi de cei care te-au sprijinit! Pentru unii dintre Scorpioni astăzi este ziua cu nişte termene, nervozitatea creşte. Până la urmă reuşesti, dar cu mare greutate. O zi perfectă ca să faci planuri de viitor şi să iei deciziile necesare. Dimineaţa este activă, poate chiar prea activă, aşa că trebuie să eviţi graba şi nerăbdarea. După o dimineaţă “interesanta”, dar obositoare, este cazul să te relaxezi puţin. Nu prea mult, pentru că nu te lasă energia proprie! Poate te duci la un spectacol, sau la un concert?

SĂGETĂTOR  O zi bună, favorabilă! Eşti de acord cu tine însuţi, ceea ce este o mare realizare! Nu te agăţa de stereotipurile de comportament cotidiene, schimbă ceva din viaţa ta! Nu pleca la drum! Din nou probleme de uzură, cazuri de faulturi de joc, în familie sau cu prietenii, dar nimic serios. Chiar, poate fi plăcut! Nu trebuie să-ţi faci atâtea gânduri pentru orice amănunt. Zodia Vărsătorului, în care ne aflăm, este o perioadă când calităţile personale îţi sunt avantajate. Din nou o zi aproape favorabilă, mai ales sub aspectul veştilor şi noutăţilor pe care le afli. Cumpărăturile şi achiziţiile sunt favorizate ca şi „rectificările” în afaceri. Seara foarte romantică, sigur, dacă ai vârsta şi dispoziţia necesare.

CAPRICORN   Dimineaţă densă, trebuie să rezolvi unele probleme din trecut. Nu te enerva, deciziile luate au fost cele mai bune la momentul respectiv. Pe seară, mare grijă la temperaturile negative! Toate aspectele sunt favorabile, mai puţin cele care ţin strict de interesul tău personal, adică de iluziile care ţi le faci. Evită deciziile la grabă, în cursul dimineţii. Seara este mai bine aspectată pentru succesul unor afaceri-relaţii. Nu este o perioadă indicată pentru asumarea de obligaţii pe termen lung sau formarea de noi asociaţii.  Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie. 

VĂRSĂTOR Trebuie să faci o triere exactă şi obiectivă a informaţiilor pe care le primeşti astăzi. Idealizezi un pic relaţiile tale sentimentale, dar nu-i nimic, poveştile de iarnă sunt frumoase! Astăzi este ziua noutăţilor.  Atât în sensul de veste, informaţie, sau eveniment social cât şi cu înţelesul de obiecte, imagini şi oameni noi.  Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Uneori noul este duşmanul binelui. Nu tot ce este nou este şi bun. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului. Iti plac lucrurile clare si faci achizitii solide. Mai pe seară, trebuie sa verifici un dispozitiv domestic mecanic, sau electronic – ca să nu-ţi facă probleme pe viitor.

PEŞTI Astăzi eşti foarte convingător şi elocvent dar, ai grijă, la afirmaţiile de care nu eşti foarte sigur. Ai toate şansele să creezi o situaţie complexă din care poţi ieşi doar cu dificultate! Treci printr-o perioadă de iritabilitate acută, din cauza zăpezii, aşa că evită hotărârile pripite şi starea de nervozitate. Zâmbeşte, numără până la zece, respiră adânc – şi totul (poate) se rezolvă. Evită să te enervezi degeaba din cauza unor nimicuri sau a unor defecte de comunicare.  Fii deosebit de clar în discuţii sau în negocieri.  Ziua de astăzi este un prilej să recapeţi iniţiativa. Favorurile stelelor se îndreaptă spre cumpărături inspirate. Surprinde-i pe cei dragi făcându-le niște mici cadouri, aşa, fara nici un motiv, doar ca să le arati afecţiunea ta.