BERBEC  Parcurgi o zi mai dificilă în care îţi faci griji şi ai îndoieli. Poate vremea capricioasă este de vină, dar tu ai fost mereu dinamic, ai prevalat mereu, chiar dacă te-ai aruncat cu corniţele înainte! Cruţă-ţi forţele, nu intra la uzură nici fizică şi nici mentală. Eforturile pe care le faci, din ambiţie şi mândrie te sleiesc de putere şi te fac vulnerabil(ă).  Totuşi, Marte, chiar afectat, poate să îţi aducă o oportunitate neşteptată. Acest prilej trebuie analizat pe îndelete – nu te repezi, ca de obicei. Nu te grăbi, dar nici nu refuza! 

TAUR  Discuţii lungi despre bani. Acest lucru înseninează situaţia, nu prea roză, atât la serviciu cât şi acasă. Încearcă să  abaţi analiza de la cum s-au risipit banii, la cum să câştigaţi mai mult! Schimbările bruşte şi perioadele de incertitudine si anxietate, adica crizele, îţi sunt favorabile pentru că te motivează şi îţi permit să-ţi pui la bătaie capacităţile tale de analiză şi sinteză. Atenţie, însă, nu amâna, nu prelungi nejustificat – atunci pierzi! Ai o doză de comoditate ca orice Taur, supus al indolentei Venus. Evită neînţelegerile cu anturajul prin cererea insistentă de explicaţii şi precizări. 

 

GEMENI Astăzi ai o mare şansă, oportunitate, în domeniul profesional, nu o lăsa să-ţi scape. Poate fi şi o perfecţionare, o perioadă de studii aprofundate. Trebuie să îmbini studiile cu experienţa! Îţi plac utopiile tehnologice, dar nu te apuca să cumperi astăzi aspiratorul cu apă de două mii de dolari sau bicicleta ergonomică din titan de cinci mii de euro. În primul rând pentru că nu ai banii ăştia! Apoi, prima jumătate a zilei trece repede pentru că ai de lucru şi zodia ta este a oamenilor rapizi, ca argintul viu! Dar nu poţi să nu te gândeşti la starea ta, ca persoană cinstită şi decentă! Această stare te face sa dai curs oricăror utopii benefice în dauna aberaţiilor logice.

RAC Intuiţia, prima impresie, te pune astăzi pe drumul cel bun! Eşti vulnerabil şi prea sensibil la problemele tale sentimentale, trebuie să amâni, duo, orice discuţie – solo, o întâlnire dificilă! Unele rezultate în domeniul familiei şi al relaţiilor sociale. In general ziua de astăzi iti este favorabilă,  mai puţin pentru afaceri financiare. După cum spuneam, stelele te avantajeaza in dragoste şi în relaţiile familiale. Daca cele doua domenii se confundă, atunci ai un noroc dublu! Dacă nu, nu!

LEU  Priveşte oamenii în ochi! Aşa ai şansa să poţi vedea dacă mint, sau spun adevărul, pentru că ai informaţii contradictorii, nu ştii ce să faci şi prin atitudinea ta statică agravezi lucrurile! Mare nervozitate şi oboseală în acestă perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraîncărcat  – sau tocmai de aceea. O realizare notabilă în a doua jumătate a perioadei, adică pe seară. Nu te lăsa coplesit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să ai noi cunostinte sau chiar prieteni. Atenţie la regimul alimentar şi la viroze. Sanătatea este mediocră pentru nativii din prima parte a zodiacului si bună pentru restul. 

FECIOARA   Acorzi prea mult timp faptului că vrei să controlezi mereu viaţa celor dragi. E grija ta permanentă! Trebuie să te relaxezi şi să înţelegi că ceilalţi se descurcă foarte bine şi fără tine! Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Nici nu poţi, nu te lasă caracterul. Şi bine faci! Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile vor fi din partea copiilor sau a fraţilor mai mici. Pentru un procent din Fecioare: în scenariul pe care-l construiesti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri si bani nu trebuie sa uiţi nici un detaliu. Orice inceput este decadent si nesigur!

  

BALANŢA  Zodiacal vorbind, faci parte din categoria celor care aleg diplomaţia în locul conflictului, dar uneori e momentul, ca azi, de exemplu, să te impui, să prevalezi, să baţi tu cu pumnul în masă! Lucrurile devin mai serioase, ascultă cu atenţie, descifrează sensul ascuns al lucurilor. Fi selectiv şi reţinut în promisiuni și mai ales nu promite nimic pe termen foarte lung. Pe de alta parte nu exagera cu analiza si sinteza. Cel mai des, lucrurile sunt dezarmant de simple. Sanatatea este bună, eşti usor obosit sau obosită şi începi să-ţi pui unele întrebări şi nici nu prea ai mult chef de efort. Banii vin si ei, dar cu greutate şi nu astăzi! 

SCORPION Nu dispera, nu renunţa, nu schimba ordinea priorităţilor!  O zi favorabilă, directă, clară, aşa că fii atent la ceea ce îţi comunică familia, prietenii, cei din jur. Veşti bune, de departe! Configuratia astrologică indica mai multe posibilitaţi sa ieşi din criza de timp in care te-ai bagat de nici nu mai şti cum. Posibile schimbări şi veşti plăcute. Fii la obiect în ceea ce vrei sa spui. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Sanatatea este mediocru spre bine aspectata, iar banii nu sunt in cele mai bune configuraţii, cheltuieşti mult, câştigi mediocru.

SĂGETĂTOR Relaxează-te, o să rezolvi problemele sentimentale! Dacă nu ştiai, o femeie iartă când o faci să râdă, iar drumul către inima unui bărbat trece prin stomac, fă-i ceva bun-bun de mâncare! Dar şi printr-un maxim emoţional care te face să vrei să cunoşti limitele celuilalt. Atât în afaceri sentimentale cât şi în viaţa de zi cu zi. Frenezia noului te ţine puţin după care revii la obişnuinţa cotidiană.  Perioada iti este in general favorabila – nu se întrevad eşecuri. Zi de cumpărături şi poate chiar de ceva nou, relativ important pentru tine, cu toate că se spune că în ziua de marți nu este bine să scoţi bani din buzunar! 

 

CAPRICORN  Ascultă-i pe cei din jur, acordă-le respect, dar nu uita că eşti singurul responsabil pentru soarta ta. Ia deciziile care trebuie, urmează-ţi interesele tale legitime! Nu pleca la drum! Nu uita că ceea ce este important pentru tine, poate să nu fie interesant pentru cei din jur. Iar tu vrei să placi celor din jur! Cu toate ca vremea si vremurile te influenţează negativ şi treci printr-o perioadă mediocră, fă în aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj. Oricum, te simţi excelent! Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi mai pe seară.  Sănatatea este bună şi chiar şi banii sunt intr-o dinamica pozitiva.

  

VĂRSĂTOR  Astăzi te lupţi cu limitările şi ideile tale preconcepute, dar, pe plan sentimental, în familie, sau în relaţia ta, este mai bine să iei tu iniţiativa ca să te bucuri de elementul surpriză! Se spune că aerul combinat cu apa dă şampanie! Pe de alta parte Jupiter face ca toate lucrurile mari, importante, de anvergura – sa intarzie sau sa iasa putin ciobite – influenţa lui Saturn din Capricorn. Adica socoteala de acasa nu se potriveşte cu cea din targ. Mai sunt inca doua-trei situatii care evolueaza bine – poate nu chiar cum te asteptai, dar cu putin efort, poţi să reuşeşti. 

  

PEŞTI  Te simţi ca… peştele în apă şi astăzi entuziasmul îţi este întrecut doar de buna dispoziţie şi de un optimism mai mult decât binevenit, care te motivează! Deci, o zi bună, chiar foarte bună! Este şi un aspect ilegal, sau juridic, în toată povestea asta, dar este pe termen foarte lung şi nu este major. Sfaturile stelelor sunt să nu faci promisiuni şi să nu rişti nimic în această perioadă. Este doar o zi, trece şi este bună în ale domenii. Este o zi din multele pe care o să le mai ai. Amână, dacă poţi! Limitează-te doar la activităţile curente, întâlneşte doar oameni cunoscuţi, eventual verificaţi şi/sau devotaţi şi care în mod logic nu pot să-ţi facă probleme prea mari. Cu anturajul apropiat zâmbeşte larg şi evită orice discuţie care poate degenera in replici şi reproşuri.