Horoscop noiembrie 2018. Iată cum ne vor influența astrele în perioada următoare. 

BERBEC O zi liniştită în care te gândeşti la iarnă. Adică la cheltuielile pentru sărbători, la cizme, la cojocele, la combustibilul pentru iarna, sau la întreținerea astronomică… şi totuşi, ciclicitatea vieţii îţi dă siguranţă! Daca ai ceva sentimental greu de rezolvat, încearca acum, va merge ca pe roate. În activitatea proprie întâlneşti oarecare opoziţie. Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins(ă) de cât de rapid poate să treacă timpul. Pentru unii dintre Berbecii cei rapizi este o zi benefică înţelegerilor de tot felul, semnării hârtiilor, contractelor, finalizarii situaţiilor cu caracter legal, sau orice este legat de jurisprudenţă.

 

Noiembrie 2018. O veste care nu o să-ți placă! Pe 7 noiembrie se reîntorce în zodia ta, retrograd, ciudatul Uranus. Nu știu dacă are vreo legătură cu Revoluția bolșevică, dar atenție la impulsurile stranii și revoluționare de a face ceea ce nu te pricepi! Luna trece repejor prin zodia ta pe 19 și 20 ale lunii, iar în seara de 20 face o conjuncție cu Uranus. Atenție la problemele pe care pot să ți le facă asociații, sau partenerii, femei. Cel mai probabil poate să fie o înșelătorie la banii comuni, ai firmei, ai casei. În rest nu te repezi, că mai este încă o lună până se sfârșește anul, deembrie, încearcă să-ți refinanțezi creditul la bancă, sau să obții un nou lesing, s-ar putea ca la anul să nu mai poți!

TAUR Nu da crezare celor care vor să-ti strice ziua cu veşti proaste. Trebuie sa verifici şi să nu te bazezi pe alţii. Ai grijă ce manânci, mai puţine calorii şi mai multe legume şi fructe. Fii calm şi prudent şi nu uita mobilul pe undeva! Cu toate ca gândești prin o anumita logică, te miri că nu mai înţelegi ce se intamplă în jurul tău; probabil că interesele personale primează. Cu siguranţă ca nu iti face nici o placere sa te implici din nou, azi, in rezolvarea unei crize, mai ales ca stii cum se vor defasura lucrurile! Se pare ca primesti niste propuneri interesante, dar trebuie sa dai dovada de prudenta. O informaţie te luminează, la propriu şi la figurat.

Noiembrie 2018. Pe 7 noiembrie scapi de Uranus, retrograd, îl pasezi la vecinul tău, Berbecul. Deci, în prima săptămână, ordine și disciplină, nu risca nimic, nu promite nimănui, nimic. Totuși în a doua parte a lunii poți să ai câteva prilejuri să-ți bagi câțiva arginți în buzunar. Poate se dau dividendele la acțiunile de la SIF. Poate primești înapoi un împrumut, de la un prieten. Se mai întâmplă și chestii din astea…

GEMENI Astăzi ai mai multă încredere în competenţele tale. Nu că ai fi timid, dar uneori te laşi amăgit de aventurile vieţii. Faci proiecte de weekend, dar le schimbi mereu. Mai multă stabilitate! Ai tendinta, pentru unii supărătoare, de a fi permanent în ofensivă, să ţii la părerea ta. De la o vreme ai parerea ca toata lumea are ceva de impartit cu tine. Adevarul este ca nu te poti concentra si ca-ti scapa aspecte esentiale. Astăzi ai perioadă bună. Configuraţia stelelor arată o perioada mai bună, mai ales in ceea ce priveşte profesia şi ascensiunea socială. Te preocupă, te obsedează banii şi parvenirea. Dacă asta vrei, asta ai!

 

Noiembrie 2018. Nicio planetă în zodie, doar Luna tranzitează pe 24,25 noiembrie. O perioadă relativ bună, în care Liberul Arbitru are întâietate. În prima parte a lunii poți să ai ceva oportunități, profesionale și sociale, dar după 17, când planeta ta guvernantă, Mercur, intră în stație, apoi se mișcă, convențional, retrograd, trebuie să fii extrem de atent și precaut la comunicare și la negustorii, la bani. După 17 este bine să nu ai negocieri cu banca, leasing, contracte. Evită cazinourile și casele de pariuri, bine, numai în perioada când Mercur este retrograd!

RAC Analizează unde nu ai dat atenţie detaliilor si convoacă familia. Puteţi stabili împreună programul de distracție şi poţi aduce vorba şi dspre problemele tale. Unde-s mulţi, puterea creşte! Cu mai multă obiectivitate, optimism şi echilibru interior vei gasi calea spre o bună înţelegere cu cei apropiaţi. Pe de alta parte nu lua în serios toate bârfele şi intrigile făcute parcă special să-ţi amărască viaţa. De fapt, chiar aşa este! Poate că este un ultim examen înaintea reuşitei. Nu te mai culca pe lauri, că nu eşti câştigător din start! Trebuie să convingi şi păstrarea calmului şi o atitudine civilizată sunt cheia reuşitei tale.

Noiembrie 2018. Fără planete în zodie nu înseamnă că nu ai probleme! Din nou te simți singur în mijlocul mulțimii. Pregătește-te, s-ar putea să ai o întâlnire de garadul trei cu fiscul, asta dacă ai o firmă sau ești PFA, sau practici o profesiune liberală. Trebuie cineva să strângă banii, ca să aibă politicienii de unde să-i ia! În altă ordine de idei, sau în aceiași, ai un dor de ducă extraordinar. Ce oraș să vizitezi în Europa? Barcelona, dacă ai o săptămână, dacă ai două du-te în Casablanca, să vezi barul lui Rick. Marocul este încă stabil, regele Mahommed al VI-lea reușește să păstreze un echilibru fragil.

 

LEU Ziua de azi poate fi plină de veşti. Dar fii atent cum le interpretezi. Nu toată lumea îţi vrea binele. Cu gândul la rezolvarea unei probleme, poţi să uiţi ceva. Odihneşte-te mai mult! Câteva surprize plăcute şi unele mai puţin plăcute, situaţii care evoluează spre întorsaturi neaşteptate sunt deliciile zilei de azi. In rest, aceiaşi oboseală cotidiană, aceiaşi viaţă! Anumite zambete cu subanteles si batai pe umar te ajuta sa tragi concluzia ca lucrurile incep sa mearga spre bine, la serviciu si in dragoste. Iarasi crezi ca poti sa salvezi omenirea cu intelepciunea ta, sau măcar o oaie ratacita.

Noiembrie 2018. Leule, te superi dacă îți dau o veste proastă? Nu, nu este chiar proastă, este interesantă! Un semn de apă îți vrea pielea pe băț, sau blana în fața șemineului! Te-ai pricopsit cu un dușman. Invidios și pervers. O să-l dovedești tu, dar nu luna asta, deocamdată ține-l aproape și umflă-l de informații false, ”fake news”. Știi vorba, ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape!

FECIOARĂ Cineva din anturaj te bârfeşte, dar este vina ta, pentru că ai dat din casă, cum se spune. Ar fi cazul să dai nişte telefoane şi să lămureşti lucrurile înainte să ajungi subiect de tabloid! Niciodată nu eşti suficient de abil social, nu speculezi oportunităţile. Poate că astăzi şi în perioada următoare poţi să faci o alianţă cu o zodie guralivă şi agresivă, gen Gemeni ca să ai un sprijin acolo unde nu te pricepi. O atitudine solidară de genul „toţi o să avem de câştigat” este mai recomandabilă în această zi de joi, ziua lui Jupiter. Totuşi, nu este o zi critică, ceea ce te fereşte parţial de extreme, de neplăceri.

Noiembrie 2018. Nicio planetă în zodie, Luna trece repede în zilele de 3 și 4, dar mai apare și pe 30. Este timpul investițiilor, a cumpărăturilor, în prima jumătate a lunii. Ceea ce poți să cumperi cu banii tăi, nu ezita, dar nici nu te împrumuta. Se pare că vin vremuri ceva mai dificile, oricum inflația este ca pasta de dinți. Odată ce a ieșit din tub, nu o mai poți da înapoi! Mai târziu o să regreți, nu o să mai poți cumpăra ceea ce îți trebuie cu banii tăi. Prețurile cresc, veniturile rămân la fel!

BALANŢĂ Intri într-o periodă foarte aglomerată care nu este deloc pe placul tău şi te face să oftezi. Învaţă sa delegi competenţele, adică sa-i mai pui şi pe alţii la treabă. Păstrează-ţi umorul! Ai o perioadă interesantă, vorba înţeleptului chinez, poţi profita de ea, dacă poţi! Stăpâneşte-ţi pornirile extravagante sau excesiv de vanitoase. Nu cheltui sub impulsul momentului, chiar dacă pe ceea ce ai pus ochii este ”unicat”, sau, ”ofertă”.

 

Noiembrie 2018. Perioada îți este modest favorabilă pe plan sentimental. Dar, o lună trece repede și nu ai realizat ceea ce ți-ai propus. Nu-i nimic, anul mai are și luna decembrie! Nu trebuie să cumperi bunuri de folosință îndelungată, în a doua parte a lunii, cu Mercur retrograd. Venus, din zodie, are o mișcare aparent retrogradă, în prima jumătate a lunii, probabile disensiuni cu cei dragi, în familie, în cuplu. Zâmbește, fă pace, că fericiți sunt făcătorii de pace!

SCORPION Dacă repari ceva în casă, trebuie să supraveghezi lucrările, ca să nu ai surprize. Pe seară, ai nevoie de aer, dar nu ştii ce să faci. Ieşi la plimbare şi filosofeză cu cine are chef de tine! Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt astăzi armonioase şi plăcute. Întâlnirile sau activităţile sociale de dimineaţă îţi aduc un oarecare confort şi îţi motivează acţiunile ulterioare. În a doua parte a zilei, stai acasă, nu te duce în oraş, sau dacă ai mâncărime pe limbă, du-te să filosofezi despre fotbal, sau modă, după sex, cu cine are timp să te asculte.

Noiembrie 2018. Până pe 23 ai Soarele în zodie, în conjuncție cu Luna, crai nou, pe 8 noiembrie. Jupiter îți părăsește zodia pe 8 noiembrie, adio noroc, adio lucruri mari și importante! Nu încerca să păcălești partenerii, chiar dacă ești politician. Totul se află, mai devreme sau mai târziu. O oportunitate de afaceri pe 6 noiembrie, dar nu foarte mare, nu foarte profitabilă. Oricum, vorba unui economist, laureat al Premiului Nobel, ”în vremuri de criză, luăm și de pe jos!” – nu pierde oportunitățile!

SĂGETĂTOR Astăzi ai noroc! Fie că este vorba despre serviciu, profesie, meserie sau domeniul sentimental, ai multe şanse să îndeplineşti ce ţi-ai propus. Sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe! Ceva migrene dimineaţa din cauza unor tensiuni neaşteptate in anturaj. Le rezolvi cu diplomatie si treci mai departe. Aspecte minore benefice te avantajeaza esential în lămurirea, în clarificarea, unei situaţii familiale în cursul unei convorbiri la mobil. Trebuie să continui cu aceleaşi metode verificate de până acum, schimbarile repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele.

 

Noiembrie 2018. Pe 9 îți intră Jupiter în zodie, este de bine și pe 23 Soarele, începe zodia ta! Mercur stă toată luna în zodie și dacă nu ar fi retrograd, de pe 17, aș spune că ai o lună întreagă bună. Așa ai o jumătate de lună relativ buna, prima jumătate și cea de a doua, peste care ar trebui să sari, în orice caz, să treacă repede.

CAPRICORN Ai o dispoziţie oscilantă! Şi o posibilă migrenă. Remediul: ia-ţi familia sau prietenii şi ieşiti la aer. Şi un mall e bun, un film de aventuri, sau o comedie şi o cină cu arome exotice. Nu te repezi sa tragi concluzii dupa barfe, zvonuri si intrigi. Tenacitatea şi răbdarea aduc rezultate! Trebuie sa te bazezi mai mult pe propriile forte si sa faci planuri serioase de viitor, poate chiar sa te gandesti la un nou drum in viata. Mai lasa gindurile negre şi nu te mai zdrobi să placi tuturor! Este bine să începi idei, proiecte noi, să discuţi şi să motivezi oamenii.

Noiembrie 2018. Ai două planete în zodie. Eternul Pluton, dar nu este rău deloc, Marc Angel și Willy Ley, reputați astrologi, susțin că Pluton este planeta plutocraților – pe termen lung este un indicator de avere și putere. În zodie îl mai ai pe Saturn, binevoitor, deoarece este în domiciliul lui. Trebuie să continui în luna noiembrie cu aceleași metode, verificate, de până acum. Schimbarea și noul, nu îți sunt favorabile. Luna, în zodie, pe 12 și 13 aduce un vânt de libertate și o amplificare a intuiției.

VĂRSĂTOR Ai adunat multe frustrări, ai muncit mult, dar împrăştierea şi lipsa de efort concentrat, te face să te învârteşti în cerc. Astăzi ai nevoie de o bună gimnastică a minţii şi a trupului! Astazi trebuie doar sa zici multumesc, pentru ca treci printr-o perioada in care ajutorul vine de unde nici macar nu te aşteptai! Poţi să te implici mai mult în viaţa celor mici, fie că este vorba de copiii, fie de animăluţe. Aşa o să petreci momente plăcute care îţi umplu inima de veselie şi bunăvoinţă! Poţi să te duci la cumpărături, sigur, este o activitate plăcută şi tradiţională de vineri, dar programează exact ceea ce vrei să achiziţionezi.

Noiembrie 2018. Marte părăsește zodia ta pe 15 noiembrie. Deci, în prima parte a lunii, ai o dinamică sporită și ești ușor agresiv. Atenție, să nu-i ofensezi pe cei din jurul tău! Nu este o idee fericită să soliciți un împrumut de la bancă, în această perioadă. Nici să cumperi ceva ce depășește consumul zilnic. Este o perioadă de austeritate, strângi bani pentru perioada concediilor și a sărbătorilor de iarnă.

PEŞTI Eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. Ia agenda şi fă ordine, poți găsi şi oameni de bună-credinţă la care nu te-ai gândit până acum! Nu insista inutil, dar nici nu renunţa când nu trebuie! Viata e o permanenta infruntare de interese, asa incat trebuie sa dai dovada de multa inteligenta si de putin noroc in promovarea scopurilor. Limitează-te doar la activităţile de rutină şi evită eforturile şi deplasările care nu sunt absolut necesare. O dimineaţă obositoare, dar poate cu ceva realizări, finalizări. Seară plăcută, dar cu gând de drum. Drum pe care poţi să-l faci la cumpărături!

Noiembrie 2018. Eternul Neptun, din zodia ta, în domiciliu, începe luna noiembrie retrograd și apoi revine în mișcare directă pe 25 noiembrie. Cu toate că ai vrea o schimbare, ceva nou, altceva, luna noiembrie 2018 este periculoasă pentru schimbări, investiții, jocuri de noroc. Stai liniștit în acvariul tău, fie că ești megalodon sau plevușcă!

Poți să pierzi bani și relații, nu risca deloc, nu te lua după zvonuri și ponturi sigure!