Horoscop miercuri, 8 septembrie. Zodia care pierde extrem de mulţi bani. Atenţie maximă la portofel

BERBEC   Astăzi nu îți faci probleme, pentru că reuşeşti să reduci aproape orice la derizoriu şi să faci haz, poate şi de un necaz. Optimismul tău este o sursă de stare de bine, dar nu eşua în nepăsare. Este şi o perioadă mai deosebită în care ai fel de fel de idei trăsnite şi de păreri ciudate. Dă curs inspiraţiei, creaţiei şi imaginației. Şi teoria relativităţii părea că este ciudată, acum toţi sunt cu laude, aşa că nu te lua după primul venit, ţine la părerea ta!

TAUR   Ai suficientă energie ca să te achiţi de sarcinile zilnice şi să ai şi o seară plăcută, poate la un spectacol, pe net. Nu trebuie să forţezi rezolvarea unor situaţii, mai ai răbdare! Dar, trebuie să te concentrezi asupra cadrului general, a strategiei, în general şi atunci şi micile detalii care te obsedează şi enervează vor cădea la locul lor. Mai pe seară, trebuie sa verifici un dispozitiv domestic mecanic, sau electronic – ca să nu-ţi facă probleme pe viitor.

GEMENI   Fii atent la serviciile care ţi se cer, cu titlu prietenesc. Trebuie să eviţi pierderile de bani! Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Trebuie să fii mai informat, găseşte alte surse decât cele pe care le ai acum. Încearcă, dacă îţi serveşte la ceva, să ai o perspectivă mai îndepărtată asupra ultimelor evenimente în care ai fost implicat, cu sau fără voia ta.

RAC   Astăzi Luna îţi indică o schimbare favorabilă în viaţa ta, în special în domeniul sentimental. Tenacitatea ta poate va fi răsplătită. Posibile discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Stelele iti dau reusita daca esti suficient de logic. In general vorbind, mai multe planete şi aspecte astrologicie îţi sunt favorabile!

Horoscop miercuri, 8 septembrie. Zodia care pierde extrem de mulţi bani. Atenţie maximă la portofel

LEU    Investighează şi află adevăratele cauze ale faptului că nu eşti suficient de bine evaluat de şefii tăi. Este o tradiţie leoniană să-ţi ocupi locul care ţi se cuvine! Chiar așa! Dar astăzi nu prea eşti „rezonabil”. Adică ai idei preconcepute, dar nu eşti prea nervos. Nu vrei să fii nervos şi frustrat ceea ce este foarte bine. La serviciu, sau unde îţi desfăşori activitatea, astăzi trebuie să dai dovadă de mare abilitate. Sunt anumite „capcane” care te pândesc!

FECIOARĂ   Ambianţa este dinamică. Concentrarea ta pe probleme e bună, ceea ce te ajută să găseşti soluţii bune şi durabile la situaţiile cotidiene, cu care te confrunţi. O zi aproape favorabilă, pentru că eşti în stare să ieşi din situaţiile mai delicate pe care le întâlneşti. Totuşi, încearcă să discuţi mai mult, să afli interesele şi motivările celor din jur. Schimbă locul şi iti schimbi și norocul. O veste care te interesează, probabil pe seara – încă nu poţi să-ţi dai seama cât de bună este!

BALANŢĂ   Plăceri şi frivolităţi în perspectivă. Poate spui bancuri la serviciu, poate îţi oferi o seară distractivă. Eşti popular şi bine dispus şi cauţi să ai şi tu locul tău. E loc pentru toată lumea! Ceva te deranjează. Poate fi vorba de o admiraţie excesivă care se transformă în „deochi”, poate chiar un atac psihic… Seară placută cu accente de eveniment social. Cooperarea cu noii tai parteneri sau colegi incepe să-şi arate dividentele. Până la urmă, cu toate derapările “psiho”, o zi plăcută, plină, bine aspectată sentimental!

SCORPION   Ai timpul necesar, păstrează-ţi obişnuitul tău sânge rece. Aştepţi un rezultat, dar parcă nu este pentru tine. Încerci să te detaşezi de cotidian, să ai o perspectivă corectă a problemelor. Eşti deosebit de inspirat în afaceri cu banii altora, în special în achiziţii şi cumpărături. Amorul, de asemenea, este bine aspectat. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Perioada îţi este favorabilă, acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te poți simţi foarte bine depănând amintiri frumoase. 

Horoscop miercuri, 8 septembrie. Zodia care pierde extrem de mulţi bani. Atenţie maximă la portofel

SĂGETĂTOR   O zi importantă în ceea ce priveşte viitorul tău. Nu-i lăsa pe alţii, chiar bine intenţionaţi să se bage în viaţa ta şi să ia decizii în locul tău. O să fie bine, dacă îţi asumi răspunderea! Astăzi sunt favorizaţi nativii care activează în servicii publice sau administraţie şi de asemenea cei care, de fapt foarte puţinii, cei care încă mai produc marfă. Se apropie nişte termene sau obstacole şi ai chef de orice numai de asta, nu! Concentreaza-te acum, ca să te distrezi după!

CAPRICORN  Trăieşti intens ziua de azi, dar fără neplăceri şi necazuri. Încerci să reiei firul dorinţelor tale şi a ceea ce voiai să faci, de fapt. Mai ai obstacole de trecut, trebuie să te pregăteşti! Astăzi conjunctura astrala iţi oferă prilejul să închei unele lucrări, sau situaţii mai vechi şi să lamuresti unele aspecte ale sentimentelor tale. Viitorul iti zambeste, trebuie sa laşi un pic comoditatea şi să fii mai harnic. Puţintică răbdare!

VĂRSĂTOR   Ai nevoie de mai multă libertate personală, de spaţii largi, la propriu şi figurat. Eşti obosit şi de aceea pierzi timpul. Astăzi e necesară o pauză de relaxare, de odihnă, de recăpătare a forţelor. Anumite evenimente şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul colegilor şi a prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou pe inamicii personali, sau conjuncturali.

PEŞTI   Eşti plin de importanţă şi trebuie, cu orice preț, să ai succes. Vezi, cu luciditate, capacanele şi primejdiile drumului tău. Dar, astăzi, nu poţi să dai înapoi, trebuie să prevalezi! Un proiect început mai demult începe să ia amploare şi îţi solicită participarea ta din ce în ce mai mult. În a doua parte a zilei, o perioadă foarte bună pentru spectacole, filme noi, pe net, sau pe DVD, sau vizite sociale la prieteni cu influenţă, sau pur şi simplu să te simţi bine… acest lucru nu are preţ!

Horoscop miercuri, 8 septembrie. Zodia care pierde extrem de mulţi bani. Atenţie maximă la portofel

Sursa foto: Dreamstime