Horoscop miercuri, 7 septembrie 2022. O zodie primește numai vești proaste. Astăzi e o zi cenușie

BERBEC O zi monotonă, cenuşie, de genul celor de care mai târziu nu-ţi mai aduci aminte. Nu-ţi adormi vigilenţa, în caz contrar ţi se poate întâmpla ceva de care să-ţi aduci aminte mult timp! Dedică ziua planurilor de viitor. În relaţiile amoroase, în familie sau în cuplu nu te lăsa condus numai de propria încăpăţânare, încearcă să negociezi şi să aflii şi parerea celui drag, celor dragi. Sănătatea este în general bună, dar protejează-ţi capul care în mod tradiţional este de natura zodiei Berbecului. De dureri de cap, la propriu și figurat.

TAUR  Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă iar tu te simţi bine. Astăzi trebuie să faci un efort şi să-ţi organizezi mai bine timpul. Planifică, anticipează, verifică, nu te lăsa folosit de alţii! Influenţe astrale puternice te favorizează in ceea ce priveste sanatatea si intretinerea corpului tău. Ai de unde alege şi nu fă economie când este vorba de corpul tău.

GEMENI Există un procent de încăpăţânare în caracterul tău, dar astăzi trebuie să fii mai flexibil, încearcă să convingi anturajul prin paşi mici, fără exagerări, încet, pe rând, dar sigur! Dacă ai propria afacere trebuie să fii foarte atent la noii furnizori, sau clienţi. Trebuie să începi să faci economii, fără să-ţi schimbi esențial felul în care traiești – economia este arta prin care obții maximum de la viață.

RAC Dimineaţa ai o veste bună, dar pe seară poţi să întâlneşti o opoziţie din parte celor apropiaţi. Ideile tale „energice” nu sunt foarte populare. Poate că ai exagerat un pic, mai gândeşte-te! Lasa lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te vei numi. Racii care lucrează la domiciliu sunt ceva mai avantjaţi, mai ales în a doua parte a zilei. Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes.

Horoscop miercuri, 7 septembrie 2022. O zodie primește numai vești proaste. Astăzi e o zi cenușie

LEU  Vrei sa pari mai tare decât eşti, doar eşti leu! Este foarte bine, pentru că aparenţele contează, dar nu ţi-ai ales bine momentul! Astăzi este o zi plată, densă şi fără avantaje pentru tine. Mici schimbări, o întâlnire care îţi face plăcere şi una, nu prea. Începe să se contureze un nou concept, o nouă idee sau proiect. Dă-i înainte, nu te opri pentru treburile girafelor! Tu eşti Leu! Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale… Politicos şi fără să ragi ca felina portocalie!

FECIOARĂ Eşti avantajat în relaţiile umane. Dacă ai de negociat, bănci, leasing etc. dar şi probleme sentimentale, atunci astăzi trebuie să îndrăzneşti, să insişti, nu mai fii hipnotizat de detalii! Norocul este de partea îndrăzneţilor! Dar, evită astăzi discuţiile seriose şi strategice cu femeile, de orice sex ai fi. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei.

BALANŢA O zi dinamică, densă şi o mare dorinţă de comunicare. Aspectele benefice cooperează bine şi îţi sugerează idei şi soluţii îndrăzneţe. Trebuie să-ţi optimizezi consumul de energie. Posibile disensiuni dimineaţa, care pot fi evitate prin amânarea unor discuții. O zi de rutină, care te-ar plictisi dacă nu ar fi vestea de pe la ora prânzului. Pare a fi o criză, dar gestionează totul cu mare grijă, stelele arată că poate fi vorba de o păcăleală. Seara plăcută, favorabilă relaţiilor sentimentale şi emoţiilor pastelate.

SCORPION  Veştile pe care le primeşti te îngrijorează. Sunt exagerate, bineînţeles, dar este bine să pui ordine în sistemul tău, în proiecte, idei, să planifici, să anticipezi. Aşa poţi să prevalezi! Nu da curs propunerilor extravagante, odihneşte-te şi relaxează-te. O carte bună, sau un film interesant, pot crea un climat confortabil. Ceea ce s-a pierdut, se va găsi. Regăseşti fie un obiect pierdut, fie ceva ce ai rătăcit, poate chiar sentimente, sau trăiri. Evită incidentele domestice şi nu supralicita în discuţiile cu anturajul apropiat.

Horoscop miercuri, 7 septembrie 2022. O zodie primește numai vești proaste. Astăzi e o zi cenușie

SĂGETĂTOR Banii, problemele financiare, sunt deseori sursa unor discuţii neplăcute. Astăzi încearcă să eviţi subiectele delicate, după ce nu ai bani, mai trebuie să te şi cerţi! Dar, o veste bună! Astazi nu uita că vorba dulce mult aduce şi că o rugăminte poate fi mai uşor ascultată. Perioada favorizează nativii care activează  în transporturi, educaţie şi comerţ. Totuşi, banii sunt aspectaţi favorabil. Venituri apar şi din nişte surse mai puţin obişnuite: poate din dividende, poate din valorificarea unor active.

CAPRICORN Nu-ţi menajezi eforturile, dar ai o mare putere de concentrare pe termen scurt. Poţi să rezolvi bine probleme profesionale, sau sentimentale, fără să te laşi deranjat de bruiajul cotidian. O zi bună. Trebuie să nu exagerezi în această idee, că totul este bine, pentru că este riscantă: poţi să faci gafe şi cheltuieli extravagante. Ziua este de asemenea favorabilă nativilor din Capricorn cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, sau tehnologie.

VĂRSĂTOR Lasă evenimentele să se producă, domeniul sentimental este favorizat. Nu foarte mult, dar suficient ca să ai o zi plină de aluzii şi încercări galante. Nu pleca, pe seară, la drum lung! Astăzi lasă analizele sofisticate pe altă dată. O zi de cumpărături online sau de lenevit acasă, pe seară. Nu-ţi fă niciun program, în aparenţă. Lasă lucrurile să se întâmple.

PEŞTI  De toate pentru toţi! O zi furtunoasă ca un uragan la tropice. Te asaltează din toate părţile emoţii, veşti, idei, conflicte, împăcări, întâmplări – în orice caz, astăzi nu te plictiseşti! Mare atenţie la bani, cum îi foloseşti şi mai ales pe ce îi cheltuiești! În această perioadă eşti deosebit de rapid – toată lumea pare a se mira de viteza ta!  Parţial adevărat este faptul că astăzi eşti foarte grăbit, ce vrei, se mai întâmplă. Nimeni nu este perfect!

Horoscop miercuri, 7 septembrie 2022. O zodie primește numai vești proaste. Astăzi e o zi cenușie