BERBEC Conjunctura complexă, indică o zi potențial încărcată, dar favorabilă, în relaţiile cu sexul opus! Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai șansa să beneficiezi de unele oportunități, așa că profită de ele, nu face greșeala să crezi că trebuie să aștepți ceva mai bun. Te poți răzgândi oricând, dacă primești oferte mai atractive. Fii cât mai receptiv posibil!

TAUR Această zi promite a fi foarte zen. Nimic n-ar trebui să te împiedice să ai grijă de tine! Acum pare a fi momentul perfect să iei o pauză doar pentru tine și să profiți de ea pentru a te răsfăța din cap până în picioare. Stelele indică o perioadă calmă, liniştită pentru tine, în care poţi să faci ordine prin gânduri, sertare sau fişiere. Domeniul favorizat e cel sentimental, datorită influenței planetei Venus poate reușești să faci lumină în inima ta!

GEMENI Mercur, planeta ta protectoare, pare să te anunțe că poate fi un moment potrivit de a porni o acţiune de solidaritate socială sau de milostenie creştină, ceea ce te-ar putea face să te simți util societății și mândru de tine însuți! Par să se întrevadă și unele câștiguri financiare, ceea ce n-ar fi surpinzător, tot ce dai, ți se va întoarce, mereu, mai devreme sau mai târziu! Ai putea fi mai atent la nevoile corpului tău, aruncă o privire obiectivă asupra alimentației tale, în special!

Horoscop miercuri, 28 februarie. Zodia care va avea o zi tulburătoare! Ai mare grijă

RAC De cele mai multe ori, tu ești cel pe care se bazează alți oameni. Ca regulă generală, îți asumi responsabilitatea, fără să te plângi niciodată. Astăzi, roata pare să se întoarcă: ai putea, și tu, să te bazezi, la rândul tău pe altcineva. Fii atent la sfaturile colegilor tăi mai experimentați sau pe care îi consideri mai talentați, datorită lor ți-ai putea rafina cunoștințele economice.

LEU Datorită influenței pozitive a planetei Venus, poți reuși, cu brio, să anticipezi chiar și cele mai mici dorințe ale partenerului, acesta poate fi un semn destul de bun. Pari să fii motivate să-ți întreții relația pe termen lung, chiar să faci și unele concesii.Poți avea tendința de a fi prea static și sedentar, ai nevoie de mișcare, poate fi ideal să te apuci de un nou sport, cu siguranță ți-ar prinde bine.

FECIOARĂ Întrebările care e posibil să fi rămas în suspans în ultima jumătate de an, pot ieși, din nou, în prim-plan. Stelele spun că ar trebui să faci față acestor complicații cât mai curând posibil. Pare că a venit timpul să faci unele schimbări în viața ta socio-economică, să introduci mai multă rigoare și disciplină, pentru a-ți ușura mai mult parcursul și a simți că progresezi.

Horoscop miercuri, 28 februarie. Zodia care va avea o zi tulburătoare! Ai mare grijă

BALANŢĂ Luna îți poate influența viața de familie și poate provoca unele tulburări acolo. Unele secrete pot fi dezvăluite, ți se pot face unele confidențe, care e posibil să te facă să te simți puțin stânjenit. Totuși, nu uita că generozitatea este una dintre calităţile tale. Uneori poți simți că trebuie să ajuţi pe cineva neapărat, chiar dacă nu ți se cere sau nu ar fi treaba ta.

SCORPION Miercuri, lasă blândețea din tine să vorbească, nu face decât să suplimenteze farmecul tău intens. Diferiții tăi parteneri de viață (dragoste, familie, colegi, prieteni), tineri și bătrâni, pot aprecia micile tale atenții. Se pare că poți fi la fel de talentat și când vrei să faci pe plac cuiva, nu numai când vrei să provoci durere… Protejează-ți sentimentele pentru că s-ar putea să auzi ceva ce nu îți va plăcea deloc.

SĂGETĂTOR Este posibil ca astăzi să simți că trecutul revine în forță, astăzi, în rău sau în bine, s-ar putea să ai unele polițe restante de plătit. Acum pare a fi momentul să treci în revistă scenarii vechi, eventual să schimbi cursul unora dintre vechile tale relații și să decizi singur, de acum înainte, culoarea viitorului tău! Fii calm şi totul pare să se aranjeze! Conjunctura astrologică te favorizează în domeniul financiar-bancar.

zodiac, zodii, horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop miercuri, 28 februarie. Zodia care va avea o zi tulburătoare! Ai mare grijă

CAPRICORN Relațiile tale și întrebările pe care acestea e posibil să le ridice par să îți absoarbă energia și timpul. Cu toate acestea, nu uita să arunci o privire mai atentă la ceea ce se întâmplă la locul de muncă, deoarece aportul tău pare să fie căutat în mai multe domenii. Ai putea să-ți faci niște timp să-ți reorganizezi  dulapurile și gândurile, nu contează în ce ordine te apuci…

VĂRSĂTOR Nu mai fi masochist și nu te mai tortura singura din cauza unor piese mici din puzzle, care nu se potrivesc perfect. E posibil să fi muncit din greu în ultimele zile și să nu beneficiezi de imaginea de ansamblu. Fiecare piesă își va găsi locul, când va veni momentul. Atenţie la bani, pe ce şi cum îi cheltuieşti. Nu lua şi nu da bani cu împrumut, pentru că aşa se strică prieteniile.

PEŞTI Obiceiurile tale financiare par să se potrivească perfect atmosferei actuale, investițiile sigure pot fi în centrul atenției și se pot potrivi perfect cu intențiile potențialilor investitori. Un eveniment din a doua parte a zile pare să te ia prin suprindere. De fapt, parcă nu eşti pregătit niciodată, pentru nimic. Viaţa pare a fi, pentru tine, ceva misterios și inefabil. Până la urmă, în asta constă plăcerea, nu?